Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » suunto t3c + GPS pod - zobrazení polohy?

suunto t3c + GPS pod - zobrazení polohy?

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

hafhaf muž 29.11.2015 18:48:34

tohle je dotaz na využití hodinek suunto trošku jinak, ale právě tady snad budou tací, co tenhle typ znají…

je možné hodinky suunto t3c (ptám se na tyhle, ale pravděpodobně to samé platí i pro podobné modely?) ve spojení s GPS podem (starším typem – kulatý, na 2 AAA baterky) používat jako klasickou GPSku? (nemapovou samozřejmě), tj. ke zobrazování aktuální polohy dle zeměpisné šířky a délky,

případně i jako ukazatel směru k zadané pozici, ukazatel cesty podle vložené (nebo zaznamenané) trasy a samozřejmě i k zaznamenávání trasy a to i s možností nějakých waypointů?

(mám k dispozici jen dost stručný manuál, a podle něj to vypadá, že jako GPSka pro orientaci v terénu se hodinky vůbec použít nedají – neukazují ani úhlovou pozici, ani nenavádějí k cíli, ani na nich není možné označovat trasu a nejspíš do nich ani nelze zadávat nebo stahovat trasu z hlediska topografie?, ukazují (ukládají) jen data týkající se tělesného výkonu…)

--

pokud se pletu (a výše popsané – zobrazení polohy, směrování ke zvolenému místu, vedení dle trasy, topografické zaznamenání trasy – hodinky + GPSka (+ PC pod) umožňují), tak bych ještě prosil o přesnější specifikaci:

u zobrazování polohy jaký přesně formát? – kromě obvyklého stupně-minuty (na desetitisíciny) i stupně-minuty-vteřiny?, případně, co lze nastavovat – zobrazení? (UTM jako základ a ještě další?), elipsoid?,

u vloženého bodu, nebo celé trasy způsob komunikace (vkládání) přes PC – vyrozuměl jsem, že vše je možné dělat jen při připojení na speciální server??

to samé (komunikace s PC) při vytahování dat (resp. trasy) z hodinek, případně i jak je to s formátem dat (zas jsem nějak pochopil, že je čitelný jen na speciálních suunto webech)

avatar

xnovak muž 14.12.2015 07:50:20

>> hafhaf, 29. 11. 2015 18:48:34 Nevim, zda mas jiz odpoved. Ale tohleto bohuzel Suunto neumi – dokonce ani ne vyssi rada T6/c/d. GPS pod u Suunto slouzi pouze k identifikaci tempa/rychlosti, vzdalenosti a jak pises- vykonu. Bohuzel jakykoliv naznak navigace nemaji – ani zaznam prosle trasy.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.