Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Suunto Ambit3 Peak gps log problém

Suunto Ambit3 Peak gps log problém

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 121,5 km
Minulý měsíc 0 km

MirekCek muž 12.06.2016 14:07:36

Zdravím, . Pokud používáte Ambit3 Peaky, nestalo se vám, že měření trasy se od určitého místa „zaseklo“ a obnovilo se, až po xy metrech, nebo hůře, kilometrech? Pokud ano, nevíte, kde by mohl být problém? Mohu zaslat gps log, ať víte, o co mi jde.

Ve zkratce se jedná o toto: V určitém místě se hodinky nedokáží získat souřadnice, a proto při dalším spojení vytvoří spojnici, vodorovnou spojnici z bodu A do bodu B, tím pádem, ve finále, má trasa místo 10 Km 15, nebo naopak. Nevím tedy, zda je problém v hodinkách, nebo v satelitu nebo někde jinde.

Nastavení bylo na přesnost 1s i 10s, a dělalo to stejné, battery accuracy byla nastavena na Good i OK, při obojím byl problém. Je pravda, že terén byl hodně hustě pokryt lesy, nicméně mezi paneláky to měří v pohodě, a v lese v horách ne? To je divné a navíc nikdy předtím to nedělalo. Dělá to přerušovaně a po určité době..

Díky pokud někdo víte.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.