Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Společné běžecké tréninky » Příprava na překážkové běžecké závody, Praha 2

Příprava na překážkové běžecké závody, Praha 2

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Performance
Running
muž
08.09.2016 20:55:21

Chcete poprvé zkusit závod jako je Spartan Race, Army Run, Predator Race apod. a nechcete v kopečcích vypustit duši? Performance Running je tréninkový program a tréninky, které vás na závody běžecky komplexně připraví. Základem plánu jsou tři běžecké tréninkové dny v týdnu.

První se jmenuje SPEED & STRENGTH a jak název napovídá, je zaměřen na zvýšení rychlosti a síly formou sprintů do kopce. Druhý den se jmenuje PERFORMANCE a jde o intervalový trénink, který nám přiblíží závodní tempo a zátěž. Třetí den je den objemový a budeme běhat v terénu obvyklou délku základních překážkových závodů, tedy okolo 7+ km.

Každý tréninkový den bude jiný, abychom tělo neustále překvapovali. Důraz bude kladen také na běhy z kopce, které běžcům na závodech často lámou vaz.

Tréninky probíhají v pondělí a středu v Havlíčkových sadech, a v úterý a čtvrtek v Riegrových sadech. Vždy od 18:30 do cca 19:30. Objemový trénink pak každou sobotu nebo neděli v Praze a okolí. Cena za jeden trénink je 100 Kč. Více informací na FB stránce: https://www.facebook.com/…RunningCrew/

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.