Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Jaké boty do terénu?

Jaké boty do terénu?

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Jasněnka žena 15.03.2008 18:51:24

AHOJ, BĚHÁM UŽ NĚKOLIK LET, TEĎ V PRŮMĚRU OKOLO ŠEDESÁTI KILOMETRŮ TÝDNĚ PŘEVÁŽNĚ V TERÉNU – LESNÍ A POLNÍ CESTY, JSOU NA NIH I VĚTŠÍ KAMENY, KOŘENY, VÝMOLY ATD. SHÁNÍM BOTY S DOBROU TLUMIVOSTÍ NA PATY, ABY NĚCO VYDRŽELY PŘÍP. BYLY ODOLNÉ PROTI VODĚ (NEMUSÍ BÝT) A HLAVNĚ VHODNÉ PRO TERÉN. V TRIEXPERTU, KDE JSEM BYLA TENHLE TÝDEN, MI NABÍDLI POUZE ASICSY TORANO, ALE NEMĚLI MOJE ČÍSLO :-(. U NÁS MI NABÍDLI POUZE ADIDASY – NĚJAKOU SPECIÁLKU PRO TERÉN ZA 2400, ALE NETUŠÍM, JESTLI JE DOBRÉ KUPOVAT BĚŽECKÉ BOTY OD TĚCHLE ZNAČEK. PORAĎTE MI PROSÍM, PŘÍPADNĚ TYP BOT A KDE BY SE DALY SEHNAT, DÍKY MOC AHOJKY JANA

avatar

Celkem 564 km
Minulý měsíc 0 km

Bády muž 17.03.2008 10:21:24

Běham přibližně stejné objemy jako ty a jak v terénu, tak i na asfaltu.Několik let jsem používal krosovou botu od Adidasu ( bohužel typ už nevím) a byl jsem navýsost spokojen-byla lehoučká a přitom dost kompaktní a tuhá a když jsem vyběhl po dešti tak snesla i trochu vlhka.Dnes mám krosové Mizuna-jsem taky spokojený,ale zdá se mi že Adidasky byly jaksi pevnější a lépe držely nohu-zase trošičku míň tlumily.Rozhodně bych se nebál jít do téhle značky a vzpomínám na ty botky rád.Zjisti si přesně typ a zkus se podívat na inet buď zde nebo i jinde co kdo k tomu modelu říká.Běžci jsou dost „ukecaní“ a divil bych se kdyby jsi nenašla nějaké postřehy.Dobrou­ volbu.

avatar

Zbýšov

Celkem 123 km
Minulý měsíc 0 km

krizek muž 18.03.2008 10:54:28

Ja mam do terenu Salomon Trailrunner SCS. Koupil jsem je loni ve vyprodeji za 1600. Jeste zadna bota mi tak nesedla. Predtim jsem pouzival krosove New Balance, ktere nebyly spatne, ale… Pristi boty do terenu budou opet od Salomonu, uz je mam vyhlidnuty. Az bude nejaka akce, tak nebudu vahat :-)

avatar

Těrlicko

Celkem 2410 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:15 (2008)
půlmaraton: 1:34:45 (2011)

Yrog muž 20.03.2008 22:26:48

No já jsem vybral Asics Gel Trail Attack WR v dámském provedení, protože mám malé nohy......běhám převážně silnici, ale řekl jsem si že i terén zkusím, dnes jsem je pokřtil, a musím říct, že co se týče trakce a přilnavosti byl jsem hrozně překvapený jak dobře mně podržely. Běžel jsem bahno sklony skoro 45 stupňů jak dolů tak i nahoru a nesmekal jsem se, mokré listí OK, chvíli mokrá dlažba ( kostky ), taky OK. Nevím jak je to s odpružením -jsou to mé první trail boty a se silnicema se to asi nedá srovnat. Faktem je, že si tímto způsobem trénink na tvrdém povrchu spestřím, takže neočekávám bůh ví co.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.