Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » ake boty?

ake boty?

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

nia žena 20.04.2008 21:38:04

ahojte, chcela by som vas poprosit o pomoc vo vybere bot na behanie, som v podstate zaciatocnicka, kedysi som behavala kazdy den, ale potom som s tym prestala, teraz som pred par mesiacmi zacala znova, ale vobec nemam specialne boty na behanie, neviem ci aj to je dovod preco ma bolia v poslednom case stale viac kolena a chrbtica. beham kazdy vecer tak polhodinu po asfalte. viem ze asi neexistuje ziadna jedina idealna bota ani znacka, ale budem vdacna za akekolvek rady, co je dobre pripadne comu sa vyhnut, kedze sa v tom mnozstve co je na trhu vobec neviem zorientovat. vopred vam moc dakujem.

avatar

půlmaraton: 1:23:34 (2006)

peter 1965 muž 21.04.2008 14:08:32

Ahojte! Podľa môjho názoru tu plátí zásada postupnosti. V prvej fáze sa telo adaptuje na záťaž pri behaní .Toto obdobie prebiehaha u každého ináč.Odporúčal by som aj iné pohybové aktivity /bike,plávani­e,koliaskové korčule/a to striedavo medzi behaním.Svoju úlohu zohráva samozrejme aj regenerácia /masáž,sauna…/ Nežente sa nikam,času dosť.Výsledky a pohoda sa dostavia./nič neje zadarmo!!!/ Ideálny model,alebo značka bot NEEXISTUJE!Každému sedí niečo iné.V každom prípade sa neodporúča ostať pri jednom páre.Na začiatok určite postačí mať dva páry na cestu a jeden do terénu.Ja osobne preferujem beh v teréne a to nielen preto,že podklad je tam podstatne mäkší.

POZOR! Aj príliš tlmivé boty môžu pôsobiť negatívne na svaly a kolená /hlavne na členky/

Prajem veľa pohody a málo bolesti.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.