Maraton Mělník 26.4.2008
Neumibehat
22.04.2008 21:02:59
Nazdááár!Chystáte se někdo v sobotu na maraton do Mělníka?Nemá někdo zkušenost s tímto závodem??Minulý týden jsem kontaktoval organizátory se svými všetečnými dotazy,ale ještě mi nikdo neodpověděl… Himlhergot,koná se to vůbec? Díky a přijedťe tam prosím vás někdo,atˇneběžím Kokořínským dolem sám…je to takový temný údolí a sám bych se tam bál! Neumíběhat
Jitka W.
23.04.2008 14:07:39
Ahoj, taky tam jedu. Nevím, proč by se to nekonalo – včera na Mělnickým webu už zveřejnili i omezení dopravy. Trasa závodu MĚLNICKÝ MARATON MÍRU 42,2 km : Mělník, nám. Míru – ul. Legionářů – Pšovka – Chloumek, ul. Lesní – silnice II/273 – Lhotka, silnice III/259 31 -Harasov – Kokořín Důl – Vojtěchov – Ráj a zpět po stejné trase – je samozřejmě celá asfaltová a střídá se na ní stoupání s klesání, ale všechno mírné, teda kromě kopce na náměstí. V tuto dobu, kdy všechno kvete a navíc vyjde pěkné počasí, to bude hezká podívná.
Neumibehat
24.04.2008 11:31:08
Ahoj,díky za info,asponˇže tam budeme dva.. Koukal jsem na stránky města,nicméně omezením dopravy moc nerozumim..Kokořínskej důl znám dobře a nedovedu si představit,že v obou směrech poběží závodníci a do toho budou jezdit auta..je to tam dost úzký.Krásnej bude taky závěrečnej výběh na náměstí..kopce,to je moje,Těším se! Neumíběhat
Dřínov (Mělník)
RostaB
24.04.2008 18:47:07
Ahoj, musím vás opravit, budeme nejméně tři. Zatím jsem Kokořínským údolím běžel jen jednou do Harasova a zpět (25km) a ty kopce na trati jsem si už vytrpěl, ale přesto se na ně zase těším.
Mireku
24.04.2008 20:07:42
Ahoj, loni jsem byl, tak se pokusím krátce zrekapitulovat. Opravdu jde o velice příjemný, „turisticky“ atraktivní maraton, organizace dobrá trochu ortodoxní postaru, trocha nostalgické předstartovní ceremonie / hymna .vztyčená vlajka.proslovy…/, ale vše potřebné zázemí k dispozici / šatna, občerstvení /. Loni bylo asi 65 startujících, Trať je obrátková do kokořínského údolí. Start přímo na náměstí v Mělníce počáteční kilometr seběh prudce z kopce pak asi 1,5 km podél hlavní komunikace za město odbočkou mírné stoupání do 5 km a pak opět asi do 7 km prudší seběh z kopce , další trasa vede v údolí prakticky po rovině po kvalitní afaltce a s minimálním provozem / pokud tak zejména pozvbuzující cyklisté / pod Kokořínem až do Ráje, tam otáčka a nazpět. Je příjemné že od obrátky trať lehce klesá, ovšem trochu zbrzdí stoupání na 35 km a hlavně poslední „kiláček“ do kopce na náměstí. Pokud vyjde trochu počasí, je to parádní výběh udolím mezi skalami. Organizátoři pořádají i doprovodné dětstké běhy na mělnickém náměstí. Vyhlášení vítězů s celkem hodnotnými cenami a tombolou. Závod mohu doporučit.
Martin
24.04.2008 21:56:33
Ahoj, chystam se v sobotu na maraton do Melniku. Hledam nekoho, kdo jede pres Liberec a ma volne misto v aute.
Martin
Neumibehat
25.04.2008 12:40:45
Vyčerpávající informace,MIREKU!Docela jsi mě vyhecoval…Jak jsem psal výše,trasu dobře znám..Respekt ve mě budí jen to závěrečné stoupání na náměstí..Počasí by mělo vyjít,takže zítra na víděnou! Neumíběhat
Neumibehat
25.04.2008 19:09:18
To RostaB:Ty jsi z Dřínova??Tak to bychom mohli společně potrénovat..Mám to do Odolené Vody(Dřínova) kousek…Neumíběhat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.