Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Maraton Mělník 26.4.2008

Maraton Mělník 26.4.2008

Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha-Vychod

Neumibehat muž 22.04.2008 21:02:59

Nazdááár!Chystáte se někdo v sobotu na maraton do Mělníka?Nemá někdo zkušenost s tímto závodem??Minulý týden jsem kontaktoval organizátory se svými všetečnými dotazy,ale ještě mi nikdo neodpověděl… Himlhergot,koná se to vůbec? Díky a přijedťe tam prosím vás někdo,atˇneběžím Kokořínským dolem sám…je to takový temný údolí a sám bych se tam bál! Neumíběhat

Celkem 3056 km
Minulý měsíc 0 km

Jitka W. žena 23.04.2008 14:07:39

Ahoj, taky tam jedu. Nevím, proč by se to nekonalo – včera na Mělnickým webu už zveřejnili i omezení dopravy. Trasa závodu MĚLNICKÝ MARATON MÍRU 42,2 km : Mělník, nám. Míru – ul. Legionářů – Pšovka – Chloumek, ul. Lesní – silnice II/273 – Lhotka, silnice III/259 31 -Harasov – Kokořín Důl – Vojtěchov – Ráj a zpět po stejné trase – je samozřejmě celá asfaltová a střídá se na ní stoupání s klesání, ale všechno mírné, teda kromě kopce na náměstí. V tuto dobu, kdy všechno kvete a navíc vyjde pěkné počasí, to bude hezká podívná.

Praha-Vychod

Neumibehat muž 24.04.2008 11:31:08

Ahoj,díky za info,asponˇže tam budeme dva.. Koukal jsem na stránky města,nicméně omezením dopravy moc nerozumim..Ko­kořínskej důl znám dobře a nedovedu si představit,že v obou směrech poběží závodníci a do toho budou jezdit auta..je to tam dost úzký.Krásnej bude taky závěrečnej výběh na náměstí..kopce,to je moje,Těším se! Neumíběhat

Dřínov (Mělník)

Celkem 17189,76 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:24 (2007)
půlmaraton: 1:43:47 (2007)
maraton: 4:20:14 (2008)

RostaB muž 24.04.2008 18:47:07

Ahoj, musím vás opravit, budeme nejméně tři. Zatím jsem Kokořínským údolím běžel jen jednou do Harasova a zpět (25km) a ty kopce na trati jsem si už vytrpěl, ale přesto se na ně zase těším.

10 km: 0:41:09 (2007)
maraton: 3:22:31 (2007)

Mireku muž 24.04.2008 20:07:42

Ahoj, loni jsem byl, tak se pokusím krátce zrekapitulovat. Opravdu jde o velice příjemný, „turisticky“ atraktivní maraton, organizace dobrá trochu ortodoxní postaru, trocha nostalgické předstartovní ceremonie / hymna .vztyčená vlajka.proslovy…/, ale vše potřebné zázemí k dispozici / šatna, občerstvení /. Loni bylo asi 65 startujících, Trať je obrátková do kokořínského údolí. Start přímo na náměstí v Mělníce počáteční kilometr seběh prudce z kopce pak asi 1,5 km podél hlavní komunikace za město odbočkou mírné stoupání do 5 km a pak opět asi do 7 km prudší seběh z kopce , další trasa vede v údolí prakticky po rovině po kvalitní afaltce a s minimálním provozem / pokud tak zejména pozvbuzující cyklisté / pod Kokořínem až do Ráje, tam otáčka a nazpět. Je příjemné že od obrátky trať lehce klesá, ovšem trochu zbrzdí stoupání na 35 km a hlavně poslední „kiláček“ do kopce na náměstí. Pokud vyjde trochu počasí, je to parádní výběh udolím mezi skalami. Organizátoři pořádají i doprovodné dětstké běhy na mělnickém náměstí. Vyhlášení vítězů s celkem hodnotnými cenami a tombolou. Závod mohu doporučit.

Liberec

Martin muž 24.04.2008 21:56:33

Ahoj, chystam se v sobotu na maraton do Melniku. Hledam nekoho, kdo jede pres Liberec a ma volne misto v aute.

Martin

Praha-Vychod

Neumibehat muž 25.04.2008 12:40:45

Vyčerpávající informace,MIRE­KU!Docela jsi mě vyhecoval…Jak jsem psal výše,trasu dobře znám..Respekt ve mě budí jen to závěrečné stoupání na náměstí..Počasí by mělo vyjít,takže zítra na víděnou! Neumíběhat

Praha-Vychod

Neumibehat muž 25.04.2008 19:09:18

To RostaB:Ty jsi z Dřínova??Tak to bychom mohli společně potrénovat..Mám to do Odolené Vody(Dřínova) kousek…Neumíběhat.

Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.