Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Koupím POLAR jakýkoliv

Koupím POLAR jakýkoliv

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Chrudim

kámen úrazu žena 27.11.2008 10:25:15

Mám starý Polar S610. Dva roky, kamarád ho měl předtím čtyři roky (přešel na lepší model). Dvakrát, třikrát ročně ale mívá období bludů (týden, dva), kdy háže nesmysly. Dokázalo mě to vždycky naštvat. Nedávno tohle období měl (viz moje komentáře k tréninkům na http://www.ondrej-vojtechovsky.cz/…ek/index.php?… ) a vzhledem k tomu, že jsem stejně pokukovala po tacháči a pulzáku v jednom, koupila jsem si jinou hračku. Ale mám pocit, že tentokrát ty bludy možná byly slabou baterií v hodinkách.

Jestli chceš, můžu ji vyměnit, zkusit zprovoznit a pokud bude fungovat, poslat Ti hodinky + pás (velikost M) + originální Polarácký interface + program na CD + záruční list + návod v angličtině (český jsem ztratila). Zadarmo, na vyzkoušení, řekněme na měsíc, a pokud byste byli spokojení (tj. fungoval by bez problémů), teprve bychom řešili formu placení. Představuju si 2000, snad je to reálná cena. Pro mě by to byl risk, ale předpokládám od Tebe čestné jednání.

Motto: Když šlapu, tak žiju! :-)
avatar

Chrudim

kámen úrazu žena 27.11.2008 10:37:59

A zapomněla jsem – pásek už není originální, hodinky jsou trochu škráblé (běžným užíváním), čísla jsou stále bez problémů znatelná. Jak jsem říkala – dej vědět, pokud budeš mít zájem, musím nejdřív zkusit výměnu baterie, co to udělá.

Motto: Když šlapu, tak žiju! :-)
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.