Loret 2009
Praha 2
Serža
16.03.2009 13:45:37
všichni děsně makaj, jen já se kochám
http://serzovo.spaces.live.com/
Ironjozef
27.03.2009 11:34:12
No čo, chlapci, kto je ako rozbitý po sústredení? Už trénujete? Ja som ako-tak v pohode, ale únava tam určite je a značná. Mám za sebou dva bežecké (plazivé) tréningy a jedno plavčo. Dnes sa chcem ísť odviesť na kole tak na hodinku a plávať. Zombice – ideš do Blavy aktívne, alebo ako doprovod?
Praha
zombice
27.03.2009 11:42:35
ahoj Ironpepo :) do Blavy jedu jako oboji a co z toho vykrystralizuje se dozvis az pak.. predevcirem jsem byl jen lehce klusnout a po 4 km mi nejak nenormalne zacalo bolet lytko bez toho abych udelal spatny pohyb, vecer uz to bylo horsi a mezi svalem a achilovkou to bolelo jak cert.. od ty doby mazu Flectorem jak divej a vcera jsem to byl lehce rozplavat. Dnes uz je to lepsi a zitra to pujdu zas lehce rozklusnout, pokud se u toho nic nestane tak v Bratislave pujdu prvni desitku pod 42:30 a pak dej se vule bozi :D Bud to vydrzi a dobehnu, nebo do pulky pobezim s Ivcou a pak na ni tu chvilku nez obehne druhy kolo pockam v cili ;)
Liberec
Advid
27.03.2009 12:24:28
Já jsem byl jen včera plavat a na badmintonu, dnes jdu na spinning a v neděli cykloturistika. Žádné honění. :)
Praha 2
Serža
27.03.2009 17:02:56
chlapci, chlapci, esli vy jste se tam nepřetrénovali
mě je fajn, byl jsem jen
jednou běhat a těším se na zítra na PIM…to bude fofrrrrrrr…určitě
aspoň 6 minut na kilák! ![]()
Ironjozef
30.03.2009 16:40:45
Zombice je BOMBICE :) . Super výkon – po Lorete je to ešte väčšia sila.
Praha, Klatovy
Šewy
30.03.2009 20:49:52
Je to Zombinátor,normálně nenormální automatický mechanismus. :D
Praha
zombice
31.03.2009 11:39:07
Hosi, hosi, vy zas prehanite.. :) Vzdyt to zas nejaky extra vykon neni, spousta triatletu by to zabehla lip. Dokonce i M.Kulich dobehl daleko prede mnou, takze zadnej zazrak, jen to na co sem od vanoc trenoval. Pockejte az zacnu poradne drit (az se mi teda bude chtit) :D
Ironjozef
31.03.2009 15:01:06
Zombice: keď už sa začínaš porovnávať s M. Kulichom ( čo je teda pán bežec), tak potom áno. Jednoducho si myslím, že si bežal fantasticky a očakávam od teba Otrokovice na úrovni 10 hodín. Inak dobre bežal aj Ondriško ( pokiaľ stále trénuje na triatlon a nie iba beh tak sa máme na čo tešiť), ale hlavne Martin Holečko (celkovo tretí za 2:31). U neho som zvedavý, či aj túto sezónu bude koketovať s triatlonom, alebo iba behať. V Měliciach išiel ako rýchlik a na Slovakmane to bol práve on čo ma ofúkol v predposlednom kole. Ale pozor – najväčší obdiv si podľa mňa zaslúži TÉČKO – ten zabehol za 3:22:45 – čo je pravdepodobne osobák ako hrom! Ale aj Pán Ľadový medveď bežal, ale hodnotenie nechám na neho – na blogu sa to určite čoskoro objaví. Zato neštastník Ironpepa je totálne v prd…, dnes som bežal 20km a totálne som sa vytrápil (ledva som to prežil) a plazil som sa tempom 5:00/km na šialenom tepe 142.
Praha
zombice
31.03.2009 15:43:09
Ja vlastne ani nevim jaky je Michal K. bezec, jen jsem ho videl ve vysledkach pred sebou a pamatuju si ze sme spolu v Otrokovicich lezli z vody, to je tak vsechno :) Cas na urovni Ironjozefa 2008 cekat snad nemuzes, vzdyt moc dobre vis, jaka jsem brzda na kole, takze to prehodnot a fandi mi at to srazim o par vterin pod 10 a pul, i to je na me velky sousto. Kurna Tecka sem zas prosvihnul, ja ho snad nikdy nepotkam :)
Ironjozef
31.03.2009 15:51:47
Pozri na výsledky z Otrokovíc 2007, alebo Slovakmana 2007(3:03) a uvidíš koho si skoro predbehol – ešte 2–3km a mal by si ho. Vôbec si nemyslím, že si na kole brzda – kolo za 5:20 ak nepoľavíš v tréningu je celkom reálne. A potom ti stačí bežať za 3:40 – čo je pre teba nič.
Brno
vl001
31.03.2009 17:13:51
[quote=zombice]Kurna Tecka sem zas prosvihnul, ja ho snad nikdy nepotkam :)[/quote] Na téčko musíš šlápnout, on se pak ozve :)
ironman
31.03.2009 17:19:23
Tipuju Honzu na Moraviamanu za 10:35h :) Pokud teda nebude odted jezdit 1200/mes na kole.
Valašské Meziříčí
Tečko
31.03.2009 19:47:53
[quote=vl001][quote=zombice]Kurna Tecka sem zas prosvihnul, ja ho snad nikdy nepotkam :)[/quote] Na téčko musíš šlápnout, on se pak ozve :)[/quote] No co co co občane ! :D :D :D Jsi mě prokouk ;)
To Zombice: Samozřejmě velká gratulace. A jedna rada jak mě můžeš potkat, musíš ZPOMALIT. A to výrazně :)
To Ironjozef: Osobák to neni. I když jsem v něj doufal. Ale jak pravil po doběhu vl001:" … pouze důkladná psychycká průprava k dobrému výkonu nestačí …" :)
Ale doufám, že vás všechny uvidím zdravé a při síle na Moraviamenu.
Praha 2
Serža
07.04.2009 15:36:22
[quote=Tečko]No co co co občane ! :D :D :D Jsi mě prokouk ;)
To Zombice: Samozřejmě velká gratulace. A jedna rada jak mě můžeš potkat, musíš ZPOMALIT. A to výrazně :)
To Ironjozef: Osobák to neni. I když jsem v něj doufal. Ale jak pravil po doběhu vl001:" … pouze důkladná psychycká průprava k dobrému výkonu nestačí …" :)
Ale doufám, že vás všechny uvidím zdravé a při síle na
Moraviamenu.[/quote] když počkáš v cíli dost dlouho… ![]()
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.