Zahraniční maratony
regioRUN.cz
-W-
28.04.2006 10:42:30
Ahoj všem. Tak už je to zase tady :) Dlouhá příprava na maraton bude snad mnou zúročena v pondělí 01.05.2006 od 9:00 hodin v polském Jelczu-Laskowice. Budu se snažit opět útočit na čas pod 3:00:00 a mimo mně budou běžet ještě dva tragédi a mí běhací kamarádi „pm“ + „Beet“ alias „Řepa“, který má myslím podobný cíl jako já :) Doufám, že vyjde počasí a nebude horko nebo větrno. Ale pokud budete držet palce tak to jinak než po tragédím způsobu nemůže dopadnou – tj. osobák ;)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
28.04.2006 11:27:59
[quote=-W-]a mimo mně budou běžet ještě dva tragédi a mí běhací kamarádi „pm“ + „Beet“ alias „Řepa“, který má myslím podobný cíl jako já :)[/quote] Budu Beetovi držet palce!
Havířov
pm
28.04.2006 15:46:50
pánové rád vás ze zadních řad podpořím.už se na vás těším.doufám že si odvezete některý z těch krásných pohárů.
VlastaK
28.04.2006 20:52:00
[quote=-W-]v pondělí 01.05.2006 od 9:00 hodin v polském
Jelczu-Laskowice. Budu se snažit opět útočit na čas pod 3:00:00[/quote]
Taky ti budu držet palce, ať to zaběhneš pod ty magické tři hodiny. No,
hlavně se tam moc neunav, ať mi na PIMu můžeš dělat toho osvědčeného
vodiče z Pražského půlmaratonu a ať to 14. května dáme pod tři hodiny
oba Myslím, že na to
máme
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
01.05.2006 22:29:35
Veeeliká gratulace pro -W-, protože 2. místo na bedně, no to už je něco!! Beet nakonec nejel, píše, že si hnul se zády.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
01.05.2006 23:09:33
Gratuluji jak k umístění, tak k tomu skvělému času. Běžet celý marathon pod 4min/km, tak to je obdivuhodné.
Praha 9
Lubos M
02.05.2006 08:26:36
Gratuluju, perfektní výkon i čas. Super!!!
Pavel
02.05.2006 14:18:08
Tak to je skutečně nářez! Hodně razantní útok na 3 hodiny :D a to 2. místo už je třešnička na dortu. To už máš maraton rychlejší než Gebrselassie (teda ten, který běžel v patnácti letech :) ). Gratulace, obdiv a bledá závist ;)
Praha - Radlice
Jitka
02.05.2006 20:59:42
Připojuju se ke gratulacím. Ke druhému místu, to je super, a i k tomu úžasnému času, který mi ale bohužel zůstává utajen. Můžete mi ho, prosím, někdo prozradit?
Láďa Tarant 02.05.2006 21:40:33
Jitka: Nerad to dělám, ale musíš ke konkurenci: http://www.beh.cz/…01_jelcz.htm
Na to, že jsi běžel na 3 hodiny, musíš být i sám docela překvapenej. Gratuluji a nejsem asi sám, co čeká na tvůj komentář.
Brno
running-observer
02.05.2006 22:21:08
[quote=Láďa Tarant]Jitka: Nerad to dělám, ale musíš ke konkurenci: http://www.beh.cz/…01_jelcz.htm[/quote] Nebo také http://42195.sk/…20jelc06.htm
Brno
running-observer
02.05.2006 22:22:13
Jinak se připojuji k ostatním… Co chybělo k 1. místu?
Česká Třebová
hudy
03.05.2006 08:36:44
Velká gratulace, móóóc pěkný, jen pro zajímavost jaký máš osobák v půlmaratónu?
regioRUN.cz
-W-
03.05.2006 10:30:24
[quote=Láďa Tarant]Gratuluji a nejsem asi sám, co čeká na tvůj komentář.[/quote] Všem Vám moc děkuji ke gratulacím. Přiznám se, že jsem ještě dneska trochu zaskočen. V hloubi duše jsem sice v něco podobného doufal a věděl jsem, že při souhře několika okolností se můžu takovému času přiblížit. Ale raději jsem o tom moc nemluvil a čekal jsem jak to dopadne. A ono to vyšlo ! Především počasí bylo celkem ideální- teplota okolo 8–10 stupňů Celsia, vítr skoro vůbec nefoukal a když tak jenom slabě. Sice celou dobu jemně pršelo a museli jsme běhat přes velké kaluže vody, ale mně to vůbec nevadilo. Hned od startu jsem se zařadil do první skupiny, která to na mně dost rychle rozběhla (3:50/km), ale s podivem mi to moc nedělalo potíže. Právě naopak jsem se přibrzdil, když se můj dobrý kamarád a souběžec Igor Heleš od nás odpoutal na trhák, který mu vydržel až do cíle. První kolo v délce čtvrtmaratonu (10,5km) jsem měl v mezičase 40:30 min. společně již pouze s jedním polákem. Igor si před námi držel pořád stejný odstup cca 2–3 minuty a za námi bylo dalších pár jednotlivců se ztrátou od 2–4 minut. Pořád mi to připadalo na mně hodně rychlé a polský kolega se mnou souhlasil a dával to znát značným funěním a neustálým smrkáním – ale i tak jsem se rozhodl,že nijak výrazně nezvolním. Půlmaraton (cíl druhého kola) bylo za 1:22:00 a já jsem v třetím kole čekal kdy to přijde – no přece ta známá stěna – krize – vytuhnutí .......... nepřišlo. Naopak na 25.km odpadl můj polský soupeř (celou dobu běžel vedle mně-vůbec jsme se nestřídali a on se ani jednou za mně neschoval) a já šlapal jak hodinky. V cíli třetího kola (31,5.km) jsem byl v čase 2:04:00 a cítil jsem se pořád dobře – sice jsem již běžel bez rychlostních reserv,ale i tak to bylo na mně dost rychlé :) Celou dobu jsem v dáli před sebou viděl blikající světla vodícího auta, jenž jelo před Igorem. Otto Seitl na mně křičel ať to vyzkouším, že už takovou šanci mít nebudu, ale já nevěděl jakou šanci – snad ne dorazit Igora Heleše ! To je pro mně ikona a ještě nedávno jsem na něho hleděl se suterénu běžeckých nadšenců. Teď již vím, že Igor si běžel svoje a držel si ode mne dostatečný odstup jakožto zkušený maratonec. I přesto na mně, když jsme se míjeli na trati pokřikoval a mával. Byl to asi 35.km a šli jsme oba do cíle. Mezi 35–40.km jsem přemýšlel jakotože nemám žádnou krizi – že by přece jenom na mně fakt účinkovala ta odborníky zatracována superkompenzační dieta, kterou jsem držel týden před závodem ? Byl to můj již dvacátýčtvrtý maraton a mohu s určitosti napsat, že každý byl jiný, ale vždycky poslední dva kilometry jsem trpěl ........ tady ne ! Byla to krása ! Užíval jsem si to ! Již jsem věděl, že to udžím a čas bude pod 2:50:00. Euforie byla tak velká, že jsem ani necítil výběh posledního kopečku před dlouhou cílovou rovinkou kde v dálce byla vidět plachta s nápisem „META“. Paráda. Igor na mně v cíli čekal a jako první mi hned gratuloval se slovy „Je to možné – co jsi dělal ?“ – odpověděl jsem že nevím … prostě jsem běžel :) Pak jsem se zavěsil do manželky a syna. Všichni mi gratulovali a i ta slza ukápla ;) Vyhlášení a zpáteční odjezd již byla jedna velká oslava (polské pivo není opravdu dobré). Tímto děkuji všem co mi fandili a všem běžcům něco podobného přeji. Zájezd, který pořádal Otta Seitl byl super a cca 30 jeho účastníků také. A proč běhám – no přece proto !
Foto: 1) http://www.kbharcownik.freehost.pl/…iejsce2.html
2) http://www.kbharcownik.freehost.pl/…img0041.html
3) http://www.kbharcownik.freehost.pl/…img0057.html
regioRUN.cz
-W-
03.05.2006 10:34:10
[quote=hudy]Velká gratulace, móóóc pěkný, jen pro zajímavost jaký máš osobák v půlmaratónu?[/quote] 1:17:31 z loňského podzimu v polských Katowicích – letos 1/2PIM za 1:19:27
Praha - Palmovka
Pubi
03.05.2006 11:15:33
- W-: Super výkon a i pěkně popsanej průběh závodu!
Ještě někdo pochybuje o magický moci tragédích triček? ;)
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
03.05.2006 15:18:06
Připojuji se ke gratulacím. Recenze takového úspěšného útoku na 3h se moc dobře čte.
Melounek
03.05.2006 20:22:30
Tedy klobouk dolu, to je neuveritelny vykon! Obrovska gratulace!!! A diky za
super motivaci
Praha 4 - Háje
Tucnak
04.05.2006 08:55:00
Mas muj ohromny obdiv. Gratuluju!!
T.
VlastaK
04.05.2006 19:07:41
Až teď jsem měl příležitost kouknout na výsledky maratonu z Jelzcu – Laskowice a nezbývá mi, než smeknout. Super výkon, super čas, super umístění! Srdečně gratuluji a přeji hodně podobných výkonů i v budoucnu. A pokud poběžíš příští týden PIM, tak se těším na setkání na trase.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.