Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Endorfiny po behu

Endorfiny po behu

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Krax muž 19.04.2009 20:59:31

Zdravim,

resim takovy..no, pseudoproblemek. Zacal jsem sportovat, tedy prirozene i behat. Dokazal jsem si pomerne rychle zvednout fyzicku z totalni nuly na zakladni minimum, nejdriv pasem, ted beham i venku. Zatim neresim veci jako sporttestery, treninky a td., na to prijde cas teprve az budu mit jistotu, ze mi behani vydrzi. Jednou bych chtel zabehnout maraton, i kdyz hlavni priorita je proste si to behani oblibit. Pripada mi to jako nejcistsi sport a nechci neustale hlidat stravu a bat se, ze priberu.
Problem je, ze z toho behani uz nemam radost. Kdyz jsem zacinal jsem vzdycky dobehl, unavou spadl na lavicku a, stastny, oddechoval. Dneska je to opruz, po vybehu se citim mizerne, proste moje telo nepumpuje endorfiny do hlavy. Pomine ta krize? Anebo ten sport proste neni pro me? Anebo je cas proste zacit merit TF a tp., abych se mohl radovat aspon postupnym zlepsenim? diky Krax

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:31 (2009)

tomash muž 19.04.2009 22:44:18

nebehas moc? nejsi unaveny? spis dost? jis rozumny jidlo? nemas problemy jinde? muze to byt tisic veci… tim spis, jestli jsi z nuly rychle zvysil zatez…

Krax muž 20.04.2009 01:37:47

nemyslim si ze beham hodne, unavenej jak kdy..spanek je problemovej (student), jim spravne…tak co, budu pokracovat. Jen jsem se nejak potreboval vypsat kdyz jsem dobehl.

Brno

Celkem 356 km
Minulý měsíc 0 km

aar0n muž 20.04.2009 09:36:25

taky jsem jeste stundet takze tim spankem vim co myslis, ale ja s tim problem moc nemivam. taky zatim neresim sporttestery, treninkove plany atd a beham zatim jen pro radost a abych si vycistil hlavu a nejak se unavil. teda nevim kolik behavas ale ja kdyz mam behani plny zuby tak par dnu vynecham a jdu si misto behani zahrat florbal, hokejbal nebo v posledni dobe hodne badminton (a pak se i na behani tesim vic). nekdy mi taky pri behu pomaha hudba do usi ;)

Motto: http://nikeplus.nike.com/plus/profile/Paul_Rough/

Liberec

Celkem 2180 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:32 (2009)
půlmaraton: 1:55:58 (2009)
maraton: 4:15:31 (2009)

megatraged žena 20.04.2009 10:43:14

Mě tak tělo říká, ať si odpočnu..třeba jen tím, že běžím kratší trasu menší intenzitou.Že naběhám další týden o něco míň km a snažím se jen si „zaběhat pro radost“.Funguje to .Pak se zase culim skoro celej běh a mám celkově pozitivní náladu.

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.