Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Nové boty - problém

Nové boty - problém

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

DiddyKong muž 20.04.2009 10:30:45

Zdravím všechny sportovce. Doufám, že mě nikdo nezdrbe, za to, že zakládám téma, které se tu pravděpodobně někde už řešilo :)

Po dlouhém vybírání a zkoušení jsem si pořídil sálové kopačky Nike. Mám docela velkou nohu (12), poměrně vysoký nárt a taky docela širokou nohu, proto jsem měl s výběrem obuvi velký problém, ale nikdy to nepodceňuji. Nakonec jsem se rozhodoval mezi čtyřmi páry. Boty o číslo větší byly opravdu velké, na noze neseděly i když jsem je stáhl tak pata prostě lítala. Boty mé velikosti byly všechny v podstatě stejné, docela těsné, ale netlačily nikde. V obchodě jsem se s něma proběhl a seděly opravdu přesně a hezky. Ono proběhnou se v obchodě a potom hodinu lítání v tělocvičně, to je rozdíl. Po půl hodině hraní mě začnou bolet palce při dobržďování, hlavně teda nehty (samozřejmě je mám zastřižené), prsty nebolí. To pravděpodobně znamená, že bota je malá. Nic jiného mi ale prostě nesedlo v obchodě lépe. Já teda doufám v to, že je to jen o zvyku, protože ty co jsem měl předtím, byly už vylítané a volnější a normálně své nohy nosím ve volých teniskách. Ty nové jsou jako šutr. Myslíte, že se bota roztáhne bude to v pořádku? Teď už stejně asi s tím nic neudělám, peníze mi asi nevrátí, jsou jednou jeté. Bursle na led mi taky trochu povolily, co už jsem si užil těch puchýřů i u klasických trekingových botů. Uvidíme, jak to půjde dál. Doufám, že jsem si vybral dobře a že je to pouze o zvyku.

Sice to není běžecká obuv, ale věřím, že zde má hodně lidí zkušenosti se sportovní obuví, nevěděl jsem kam s tím :D.

Jaký je váš názor?

avatar

Praha 4

Celkem 28230,23 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:14 (2013)
půlmaraton: 1:49:29 (2009)
maraton: 3:57:28 (2014)

Dav muž 20.04.2009 10:40:36

..co zkusit více dotáhnout tkaničky…, já vím, je to elementární:-), ale třeba…možná..

Motto: ...kam až?
avatar

rorda8 muž 20.04.2009 21:20:28

Zkus nějaké roztahovadlo do špičky, mně to také u kopaček pomohlo … ;)

avatar

DiddyKong muž 26.04.2009 19:22:53

Problém byl asi ten, že jsem boty obul a hned jsem v nich lítal jako drak. Měl jsem jim dát trochu více času, rozběhat je s hrubější ponožkou. Zřídil jsem si nehty na palcích, jsou černé jak prase :D … mažu to, bota už je v pohodě, snad :)

avatar

chico muž 04.05.2009 13:06:31

Já ti nevím, podle mě by ti sportovní bota měla padnout napoprvé. Zkoušel jsi i jiné značky bot? Třeba to kopito co používá Nike ti nesedne, to co píšeš vypadá že ti nesedí úzka špička těch bot / mě to dělaly Pumy /

Motto: já nejsem pomalej, jen mam vždy tu nejpomalejší dráhu!
Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.