Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Nike » Nike Revolution 6 vs 7

Nike Revolution 6 vs 7

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 30 km
Minulý měsíc 23 km

GazelaGizela žena 18.06.2025 17:44:38

Ahoj, pomalu mi dosluhují moje aktuální Revolution 6. Byla jsem s nimi spokojená, takže jsem je původně chtěla pořídit znovu, ale koukám, že 7 se prodávají už za skoro stejnou cenu a tak teď zvažuji, jestli jít do ověřených 6, nebo zkusit nové 7.

Nemá někdo s podobným přechodem zkušenost? Někde jsem četla že mají sedmičky trochu jiný mezipodešev, u kterého se bojím, aby mi sedly a také se trochu bojím prodyšnosti, protože jsou z více bezešvého materiálu.

Díky za názory a zkušenosti, ať se dobře běhá. :)

Celkem 30 km
Minulý měsíc 23 km

GazelaGizela žena 20.06.2025 12:50:42

Tak jsem to riskla a šla do těch 7. Četla jsem ještě recenze https://www.recenzopedia.cz/…e-boty-nike/ a jsou v rámci dámských Nike nejoblíbenější. Tak budu doufat, že oproti 6 tam nebude žádná změna k horšímu. :)

Nakonec jsem chytla tuhle růžovou variantu v akci, kdy vycházely i levněji než moje aktuální 6. Až je trochu rozběhám, napíšu srovnání, kdyby měl někdo podobnou rozhodovací paralýzu. :D 

Celkem 30 km
Minulý měsíc 23 km

GazelaGizela žena 23.06.2025 14:58:19

Tak drobný update – v botách jsem na start dala jednu kratší procházku. Rozdílů oproti 6 je opravdu málo. Na noze sedí dobře, nikde netlačí, pocitově jsou za mě o něco lehčí. Došlap příjemný.

Ještě dám přidám větší srovnání později.

Celkem 30 km
Minulý měsíc 23 km

GazelaGizela žena Včera 13:10:44

Tak už jsem se sedmičkami byla několikrát a myslím, že už jsem se s nimi sžila. V zásadě platí to, co jsem psala minule – rozdílů je opravdu velmi málo.

Pohodlí stejné, kvalita samotné boty stále dobrá, došlap, příjemný, prakticky shodný s 6 (nepřijde mi v ničem lepší, nebo horší). Na noze drží hezky, nikde netlačí (ještě aby :D ).

Jeden drobný mínus oproti 6 jsem ale skutečně pocítila – prodyšnost. Psala jsem o tom už na začátku v rámci výběru. Při první procházce mi to tolik nepřišlo, ale teď při aktuálním počasí venku se mi zdá, že oproti 6 nohy opravdu méně v botách dýchají, je pravda, že jsou teď vážně slušná vedra, ale myslím, že 6 byly v tomhle lepší. 7 tedy určitě budou lepší na chladnější období, ale v létě bych v tomhle směru sáhla po 6. :)

Sečteno, podtrženo: Kdybych se rozhodovala znovu, vezmi asi to, co bude cenově výhodnější. 7 mě aktuálně dávaly větší smysl díky ceně, být ale levnější 6, klidně vezmu 6.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.