Slatiňany-Cena Monaka Hledám spolucestující do auta!
Michal1898
22.06.2009 15:43:28
Ahoj. Chtěl bych se podělit o svůj pozitivní dojem z běhů ve Slatiňanech. Běhá se pravidelně, 1× měsíčně. Jsou 2 trasy: 10 km a 3,6 km. Běží se převážně lesem a po lesních cestách. Prostředí závodu je příjemné. Obsluha Restaurace Monako sympatizuje se závodníky. Také vychází originální bulletin s vtipnými kresbami. Doporučuju ostatním.
Nevýhoda je, že je to pro mě trochu z ruky. Jezdím z Trutnova, nebo Dvora Králové převážně vlakem. Občas beru auto. Hledám běžce a běžkyně, kteří by se mnou chtěli jezdit autem na akce KRBu do Slatiňan. Cena dohodou. Odjezd z Trutnova po trase Trutnov- Jaroměř-Hradec Králové- Pardubice. Návrat po ukončení závodů. Takže pokud jste někdo okresu Trutnov nebo bydlíte na trase a chcete se zúčastnit, dejte mi vědět. Michal1898
Michal1898
22.06.2009 15:44:45
Tuto středu se tam chystám také. Odjezd bude kolem 15 hodiny z Trutnova. Michal1898
Pardubice
Tomas_Pce
23.06.2009 07:57:19
Já jedu z Pardubic a včera jsem si oběhl 10ti km trať a celkem to jde, se suchými botami jsem samozřejmě neskončil, ale není tam žádné místo, které by se nedalo proběhnou kvůli blátu. Nad kopcem za 6. km je to kousek vyšší travou tak ta se postará o vláhu ve vašich botkách. Jinak fakt pohoda už se těším na středu.
Michal1898
25.06.2009 06:57:10
Ve středu jsem tam byl. Závod se vydařil. Účast byla hojná. Poprvé jsem vyzkoušel nový sporttester. S výslekem ale nejsem moc spokojený, nebyla forma.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.