Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Pulsmetr? Sigma PC 15 je nedostačující

Pulsmetr? Sigma PC 15 je nedostačující

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

o.hornoch muž 09.09.2009 16:26:06

Takže vážení jsem opět zde. Sigmu jsem vrátil, jelikož mě n…a. Běžel jsem potmě, jednak mi občas vypadává signál, ale hlavně osvětlení jde špatně zapnout a svítí asi jen 2s a navíc když to zmáčknu přepne se zobrazení training s časem někam pryč, takže ani nemůžu kontrolovat čas. Takže začínám hledat znovu. Ale už jsem zjistil co potřebuju.

  1. přenos dat do PC
  2. dostatečně dlouho svítící osvětlení a jeho jednoduché zapnutí

3.min. 3 zóny 4. nějakou tu paměť, ať to nemusím přehrávat a mazat každej den popř. po každém výkonu, někdy jedu na kole a ještě mám tréning 5. dobrá by byla vodotěsnost na plavání(ale není nutná) 6. intervalový tréning a jeho individuální nastavení 7. pokud by byl nějaký software na vyhodnocení a doporučení zátěže bylo by to dobré, trenér se mi platit nechce 8. líbí se mi u Garmina se mi libí virtual partner

Já vím Garmin 305 ale 5 tisíc se mi dávat nechce, co třeba vy kdo máte 305 a budete kupovat 310XT neprodáte?

avatar

o.hornoch muž 10.09.2009 13:24:19

Vyberu pravděpodobně Sigma onyx pro, v dané cenové kategorii(jsem ochoten dát do 2500kč) se jeví nejlépe. Má nejvíce funkcí – 3 zóny, paměť, intervalový trénink, individuální nastavení.Cena 1900Kč Přístroje ve srovnatelné ceně Suunto T1, Polar F6 – jen základní funkce(i když vzhled T1 je moc pěkná) Beurer PM55(má přenos dat do PC) – ten by mě zajímal, ale musel bych ho vyzkoušet.

avatar

KH

Celkem 20 km
Minulý měsíc 0 km

carcajou muž 07.03.2010 13:18:11

Onyx pro mám a jsem s ním zatím naprotosto spokojený. Za tu cenu si myslím, že to je dobrý volba pro rekreační sportovce.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.