Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Suunto t1c - výpadek tepové frekvence

Suunto t1c - výpadek tepové frekvence

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Praha

Celkem 24 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:12 (1995)

APACHI.CZ muž 11.11.2009 12:17:26

Ahoj,

mám výše uvedený teptester a občas mě trápí to, že vypadne respektive klesne na 50% stav tepové frekvence. Máte někdo podobné zkušenosti se Suunto? Je to baterkou nebo čím jiným? Jak se vám povedlo tyhle problémy odstranit?

díky a čau

Marek Blažek www.sportovniservis.cz

Motto: Servis pro pořadatele sportovních akcí
avatar

Praha

pug muž 11.11.2009 12:50:08

Jo, bylo to pásem. Bylo to ke konci záruky, takže vyměnili pás a bylo. Pro klid duše zkus napřed vyměnit baterku, kdyžtak ti zůstane „napak“. A eště se připrav na to, že ti asi po dvou letech praskne plastový náramek na hodinkách, tak pokud si budeš objednávat pás za svý, tak si zrovna do foroty pořiď i ten pásek. Se sporttesterama je to teď těžký – bývalá kvalita je v čudu. Dle mých vlastních zkušeností stojí Polary za pendrek, zvláště ty poslední – to je vyloženě průser (vodotěsnost je v háji záhy a s reklamací tě pošlou k šípku, tlačítka z toho padaj jak máslovky v září) – a to Suunto, co máme doma, taky o kvalitě nepřesvědčilo. Z dlouhodobýho hlediska musím říct, že jak u Polaru, tak u Suunta jsem během 3 let používání nacpal do servisu a údržby zhruba výši pořizovací ceny.

avatar

Praha

Celkem 24 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:12 (1995)

APACHI.CZ muž 11.11.2009 12:53:13

díky. výměnu baterku v pásku snad zvládnu. jinak jsem začal s přibývajícími km přemýšlet o tom kam dál upgradeovat. t1c mi vyhovuje co se týče funkcí, ale chtěl bych navíc – gps pod, přenos do kompu a možná nějaké další kraviny. tak nejspíš t3 nebo t4c. Suunto totiž aspoň líp vypadá na ruce :-)

Motto: Servis pro pořadatele sportovních akcí
avatar

Praha

pug muž 11.11.2009 13:01:14

http://jmaselnik.blogspot.com/…r-310xt.html (Ječmínek tu občas máselníkuje, hlavně v TT sekci)

aby tě bolela hlava ještě víc. Abys předešel vlatnímu zklamání, tak prostě uvažuj tak, že ti každej sporttester vydrží dva roky, co bude navíc, je šťastnej bonus. Pokud pudeš do Suunta a budeš to chtít víceméně jen na běh, tak bych se místo GPS přimlouval za footpod. Musím přiznat, že Suunto je na tom oproti Polaru přece jen trochu líp. Výrazné plus je jejich postoj k reklamacím. S kmocháčky od Polaru mám zkušenosti špatné.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.