Nefunkční registrace na Aténský maraton
Řásná
petr.svejda
01.02.2010 23:58:14
Na stránkách http://www.athensclassicmarathon.gr/…t.1012.1.asp jsem se chtěl registrovat na letošní Aténský klasický maraton, ale stále „to“ hlásí původní rok. Protože bych tento maraton nechtěl prošvihnout, chci se zeptat, jestli někdo nemá jiné platné stránky, případně nějakou jinou informaci, jak při registraci a platbě postupovat. Díky za každý námět a postřeh. Petr
Liberec
bedrich
02.02.2010 08:19:08
Proste jeste asi neotevreli regstraci na tenhle rok, oni to delaj s urcitou prodlevou:)
Exploser
02.02.2010 15:53:24
Samozřejmě. Je tam jasně uvedeno „Registrations will be available starting from the first week of March 2010“. Dále je možné vytvořit tým 10 lidí (jakýchkoliv), který dostane slevu 5 € na člena :)
Fiona
03.02.2010 15:43:48
Vsechno jim funguje, asi je jeste moc brzo, prece jen se to bezi az v listopadu ;)
Bezela jsem ho ted na podzim a je absolutbe super!!!!! Akorat stoupani az do cca 33 km je sebevrazda, zato to panorama pak stoji za to… Zatim jediny maraton co jsem bezela kde davali zadarmo i gely. Na startu igelitovou plastenku proti desti a v cili alobalovou proti slunci :) Preju stesti!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.