Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Nepříjemný pocit se sluchátky

Nepříjemný pocit se sluchátky

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Petr17 muž 08.01.2020 18:12:30

Zdravím, při běhu se sluchátky konkrétně při došlapu mi v uších zaduní (jako když si zacpete ucho prstem a druhou rukou si na to klepete) po chvíli si je musím sundat/vyndat, jednou jsem to zkusil vydržet a následovalo motání hlavy.Zkoušel jsem jak mosty tak i pecky ale stejný problém. Nemá s tím někdo prosím zkušenost popřípadě tip na sluchátka které koupit? Předem děkuji za každou radu. :)

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 09.01.2020 13:51:47

Skus vymenit pecky za volnejsie – tieto ti asi uplne ucpu zvukovod. Pripadne uplne zmen typ slúchadiel za tie, co prenasaju zvuk vibráciou cez kost (bone conduction). Je ich celkom dost na trhu. Skusenost mam iba s AfterShokz Trekz Air – pozicial som si od manzelky parkrat – a musim povedat, ze na sport su fajn, rozhodne odolne, hlasitost dobra, stale vsak si si vedomy okolia, takze aj bezpecnost je fajn. Kvalita zvuku je samozrejme inde, ako pri nie sportovych slúchadlách, ale o to pri sporte asi nejde, ze?

Tu mas prvy prehlad, na aky som narazil u tohto typu slúchadiel: https://www.everydayhearing.com/…-headphones/

Ak nepomoze s problémom, mozno bude lepsie zvazit behanie bez hudby…

avatar

yigne muž 07.08.2020 23:54:12

asi nekvalitni sluchatka, chce to vyzkouset jich vic. ja mela klasicky apple airpods, ktery jsou teda hodne drahy, ale nedrzely mi az tak dobre v usich a zvuk je sice fajn ale uplna bomba to taky neni. pak mi kamarad doporucil Anker SoundCore Life P2 a s nima jsem maximalne spokojena, lepsi zvuk, vymenne nastavce takze si vyberete velikost podle velikosti ucha a mikrofon na volani mi prijde taky citlivejsi…

avatar

10 km: 0:39:00 (2020)
půlmaraton: 1:30:00 (2019)

check_drummer muž 13.08.2020 13:35:23

Ahoj, subjektivně: Se sluchátky si člověk běh tolik neužije. Objektivně: Se sluchátky se hůře člověk soustředí na vlastní techniku.

Motto: Spojení jako "běž nakoupit" ukazují, že běh je stejně přirozený jako chůze.
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.