Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Koloběh Říp-Praha vítězem ankety o závod podzimu [článek]

Koloběh Říp-Praha vítězem ankety o závod podzimu [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 09.02.2020 21:59:28

Před třiceti lety se vydali manželé Dvorští zpříjemnit si předvánoční shon sportem. Odjeli k hoře Říp a pak jeden na kole a druhý běžecky zamířili zpět do Prahy. Netušili, že zakládají tradici a novou sportovní disciplínu: Koloběh. Závod dvojic na 50 km, při kterém se on i ona mohou na (společném) kole střídat. A právě tento unikátní závod nyní u vás vyhrál anketu o TOP akci druhé poloviny roku! Ovšem bylo to těsné, podobně věrné fanoušky měl ve finále i Kašavský kros!
Odkaz na článek

avatar

maraton: 2:27:54

chuck muž 11.02.2020 13:13:02

I když nejsem přítelem podobných anket, blahopřeji hlavně Haně jako zapálené organizátorce tohoto jedinečné podniku. Jsem rád, že ukázala, že není důležité organizovat monstrózní akci, ale hlavně organizovat srdcem a pro lidi. Jaký rozdíl od všech těch “agenturních” závodů. Tato akce vznikla zcela spontálně a od prvních nesmělých krůčků s nevelkým počtem účastníků (pamatuji jeden autobus a jeden náklaďák na kola) se postupně, díky zájmu rozrostl až do současných rozměrů, ale stále ještě přijatelných a smysluplných. Akce je úspěšná také díky všem dobrovolným a zapáleným pomocníkům (to domácí občerstvení na trati je neuvěřitelně skvělé). Hano díky a vydrž!!!!!

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.