Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » BUĎ FIT: Chceš shodit? Jez a pij [článek]

BUĎ FIT: Chceš shodit? Jez a pij [článek]

Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Česká Lípa

Celkem 299 km
Minulý měsíc 0 km

Komik1000 muž 24.06.2008 20:07:33

Já mám největší slabinu pro 2–3 pivka na letní terásce… kdybych si je odpustil, tak mám asi jídelníček téměř bez chyb.

apowell muž 24.06.2008 23:08:38

Tak zrovna pivko bych si neodpouštěl… jedná se o vynikající iontový nápoj, který v tebou uváděném množství nemá žádný vliv na tvoji hmotnost

PetrDen muž 25.06.2008 10:22:42

Ahoj Miloši, dovolím si komentář k oběma článkům: redukce a následné udržení si váhy je složité a vyžaduje trvalou změnu životního stylu. Proces stojí na 3 pilířích: vyvážená strava, přiměřená tělesná aktivita (taková, kterou je průměrný člověk schopen a ochoten dlouhodobě provozovat) a samozřejmě přiměřená redukce energetického příjmu, bez které to u většiny lidí nepůjde. Redukci příjmu lze do značné míry nahradit zvýšeným výdejem a opačně, ale žádný z extrémů se pro většinu populace nehodí.
Ještě technická poznámka: doufám, že se nikdo neřídí zdraví nebezpečnou radou pít 7% roztok cukru. Jistě jsi měl na mysli 0,7% roztok, asi by bylo dobré v článku to opravit.
Jinak fandím Tvým aktivitám okolo běhu a přeji v nich hodně zdaru.

Praha 8

Celkem 4197 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 2:33:18 (1982)

mskorpil muž 26.06.2008 21:25:36

>> PetrDen, 25. 6. 2008 10:22:42

Petře, samozřejmě ve všem co píšeš máš pravdu, záměrně jsem tam ten vliv aktivity neuváděl aby se ti o to čtou trošku zarazili a zapřemýšleli. Myslím, že tento můj úmysl padl na plodnou půdu. Za 7% roztok cukru se omlouvám, čárky mi nikdy nešly :), jasně, že je to 0,7% a děkuji za to žes mně opravil.

Prievidza

Celkem 4352 km
Minulý měsíc 0 km

eN muž 27.06.2008 05:45:55

Ľahké je byť chudý tomu, koho prekotí 500 g „rízeček“. Ťažké to má ten, kto s prehľadom zvíťazí aj nad kilovým.

administrator 03.04.2010 13:32:31

Zdá se vám to postavené na hlavu, když vám říkám, že k tomu, abyste mohli nějaké to kilo shodit, je potřeba, abyste dostatečně jedli a pili? Hlavně, když vám všichni říkají nebo se dočtete ve všech knížkách, že k hubnutí je potřeba snížit příjem energie?

Odkaz na článek
Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.