Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Covid

Nalezené položky: 1726 První Předchozí | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | Další Poslední
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 05:55:45

https://www.howbad.info/

Hackeři prolomili servery Pfizer, Moderna a Janssen! Díky hackerům jsou nyní všechna data o úmrtnosti na vakcínu veřejná od všech společností!

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 05:58:25

preco ruska armada sla okamzite na Alma-Atu pri oslobodzovani Kazachstanu

najvacsi bio labak na bakterialne zbrane je pod Alma Atou, bakterialne zbrane planovalo USA pouzit proti Cine a preto je to pri cinskych hraniciach

labak tam a inde na uzemi CCCP dal vybudovbat Donald Rumsfeld, sef akcie 11.SEP.

https://www.youtube.com/watch?…

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 06:03:00

ked skokci svetovy podvod covid

skoncia teroristicke rezimy

a cestovat na treninky i zavody bude zase slobodna zalezitost

rovnako nakupy v hocakom obchode, nemozem sa dostat na nakup bezeckych a hlavne turistickcyh topanok, stare sa uz rozpadaju.

a uz tohto roku sa zverejni neobmedzena bezecka terminovka a hlavne terminovka turistich dialkovych pochodov

a ziadny hajzlik z hygieny ci ministerstva smrti uz nebude zakazovat a rozkazovat kde a kedy sa co udeje a kolkych povoli.

keby boli mali vsetci obcania rozum a hrdost za posledne 2 roky, mohli vsetci ignorovat vsetky protiustavne a nezakonne zakazy a prikazy a zivot mohol byt takmer normalny.

no rozum nemali a zda sa ze stale nemaju

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 08:40:50

tento link venujem obom skutocnym Clovekom co sem aktivne chodia diskutovat

https://kresadlo.com/…ni-akademie/

zaroven sa vedla clanku zobrazi menovy kurz z 5.1. pre marku a silink !!!

a uplne dole malinke decko:

modlim sa, aby moji rodicia boli KONSPIRATORI a ochranili ma pred „vakcinou“

tento clanok je zatial to najlepsie co som nasiel na nete, uplne presne popisuje vsetko co si myslim a viem

obhajcovia ZLA nech to radsej necitaju, je to skutocne odporucanie

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 09:20:11

uplne nevedomy vypatlany jedinec sa pozna podla toho, ze verejne vyhlasuje ze skutocne pravdive fakty data vedomosti a poznanie sa da ziskat v skole, v skolskom systeme jezuitov a v jezuitskej vede.

a takto vybaveny do zivota, potom vsetko co nechape, vysmesne kritizuje s argumentom ze to nesplna skolske osnovy a vedecke dogmy.

haha.

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Celkem 6285,63 km
Minulý měsíc 155 km
10 km: 0:39:52 (2020)
půlmaraton: 1:33:51 (2023)

blackseal muž 08.01.2022 09:29:52

Vies, aj pocitac (smartfon, tablet) z ktoreho pises sem prispevky, vznikol na zaklade pretavenia teoretickych vystupov jezuitskych vied do praxe. Ale uznam, ze na argument typu: existuje ale nejezuitska matematika, nejezuitska fyzika atd. (ktora vedie k rovnakemu uplatneniu v praxi), neviem narychlo najst protiargument.

avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 09:31:36

>> blackseal, 08. 01. 2022 09:29:52

fiha, no to som nevedel, velka vdaka, tak fcul budem mudry jak radio

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 09:33:34

Detoxikačný protokol COVID vakcíny, ochrana pred vylučovaním – sheddingom

vynatok z clanku:

  1. Po prvé, pri všetkých vakcínach existuje riziko integrácie do našej DNA. Ak by k tomu došlo stalo, okrem iného by sa zvýšilo riziko vzniku rakoviny a tiež možnosť, že by bunky očkovaných jedincov mohli trvalo produkovať spike proteíny, čo by ich dlhodobo vystavilo negatívnym účinkom týchto.
  2. Proteín spike môže viesť k zápalom pľúc, srdca alebo cievnych stien (čo môže viesť k tvorbe krvných zrazenín), spôsobené predovšetkým väzbou proteínu spike na určité receptory, nazývaných receptory ACE2, v týchto tkanivách.
  3. Ďalší mechanizmus, ktorým proteín spike môže ovplyvniť zdravie, vyplýva z podobnosti spike proteínu s ľudským proteínom. Očkovanie môže viesť k tvorbe autoprotilátok, t. j. protilátok namierených proti vlastným tkanivám a tým k autoimunitnému ochoreniu. Príkladmi sú napr:
  • ITP, idiopatická trombocytopenická purpura, nedostatok krvných doštičiek, pretože krvné doštičky sú ničené autoprotilátkami, čo môže viesť ku krvácaniu a mozgovým príhodám.
  • Guillan-Barrého syndróm (GBS), forma polyneuropatie, pri ktorej okrem iného dochádza k svalovej slabosti
  • autoimunitná hemolytická anémia (AIHA), deštrukcia červených krviniek
  • alebo Hashimotova choroba, autoimunitné ochorenie štítnej žľazy, aby sme vymenovali aspoň niektoré z nich

4. Podobnosť spike proteínu so syncytinom, proteínom potrebným na tvorbu placenty, by mohla viesť k neplodnosti prostredníctvom autoprotilátok proti syncytínu.

5. Ďalším rizikom očkovania proti COVID je vznik ADE (Antibody Dependent Enhancement).

6. Zdravotné riziko, ktoré vzniká len v prípade mRNA vakcín, t. j. vakcín Biontech/Pfizer a Moderna, vyplýva z použitia lipidových nanočastíc v týchto vakcínach. Na jednej strane tieto vakcíny obsahujú PEG (polyetylénglykol), na ktorý približne 70% populácie už reaguje alergicky. PEG môže vyvolať alergické reakcie vrátane anafylaktického šoku. Na druhej strane mRNA vakcíny obsahujú katiónové lipidy, ktoré sú cytotoxické, a preto môžu spôsobiť poškodenie buniek a zápal.

7. Pred niekoľkými týždňami sa na univerzite v Almerii v Španielsku objavil obsah fľaštičky Biontech/Pfizer. Výsledok: hlavnou zložkou tejto fľaštičky bol oxid grafénový. Oxid grafénový môže spôsobiť zápal slizníc vrátane zápalu pľúc, straty chuti a čuchu a krvných zrazenín. A oxid grafénový vyčerpáva zásoby našej najdôležitejšej detoxikačnej molekuly glutatiónu. Vedie tiež k silným magnetickým vlastnostiam tela, takže by mohol byť vysvetlením magnetizmu, ktorý sa u mnohých očkovaných ľudí objavuje po očkovaní.

V súčasnosti už viacerí vedci vrátane výskumnej skupiny pod vedením nemeckého biofyzika Andreasa Kalckera a Dr. Roberta O. Younga v USA, potvrdili prítomnosť oxidu grafénového vo všetkých korona vakcínach. Týmto rizikám sú ľudia pri očkovaní takmer určite vystavení.

navrhy opatreni su dalej v clanku

https://tadesco.org/…-sheddingom/

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 08.01.2022 10:39:05

Ktokolvek s mojimi teoriami a pastnutymi textami nesuhlasi je untermensch. Kto ich schvaluje jediny diskutuje. Tomu sa hovori thread hijack, alebo aj ruska demokracia.

avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 14:35:42

>> Mato, 08. 01. 2022 10:39:05

si sam rozhodol ze padnes na uroven poslanca SELIGU

slobodna vola

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 14:36:16

https://gab.com/…085390996492

Gates sa to naucil pri Windows operacnom systeme

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 14:37:01

kedze MATKO bezi naplno v mode protiruskej fobie

https://ctrlv.link/qf2W

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 16:35:00

Dodávejte svojí duši světelné impulzy a syťte ji bohatou výživou poznání, aby neměla příležitost vyhasnout.

Poznaní a vědomosti jsou dvě naprosto rozdílné věci. Vědomosti jsou naučené, umělé „útvary“, které slouží na ulehčení života nebo jako pomůcka k vykonávání práce a často neslouží vůbec k ničemu. Vědomosti jsou jen informace s omezenou dobou svého přežití a pokud je nepotřebujeme, tak je časem zapomeneme. Vědomosti sídlí v mozku a jsou čistě logického charakteru. Poznání je ale něco trvalého, hlubšího a nesmrtelného, je to něco, co formuje vědomí člověka a co mu přináší moudrost bytí. Poznaní dělá z člověka plnohodnotnou lidskou bytost.

Poznání na rozdíl od vědomostí sídli v duši. To, že má člověk vysoké IQ nebo dvě vysoké školy vůbec neznamená, že získal i poznaní, a že je uvědomělou lidskou bytostí naplněnou skutečně podstatnou moudrostí.

Největší a nejuznávanější „vzdělanci“ jsou často ti nejhloupější, protože v celém svém bytí jen „vědecky a učeně“ upřednostňují suché, zkostnatělé vědomosti. Svůj život stavějí jen na logice, zmanipulovaných dogmatech a na nedokonalosti svých smyslů. Tím se ochuzují o nejdůležitější zdroj poznání, o intuici, duchovní napojení a ochuzují se o smysluplný, duchaplný život, který zde máme prožít. Jsou těmi, kteří svým jednostranným pěstováním lidského rozumu výrazně přispívají k celkovému úpadku lidstva.

Opravdoví lidé jsou duchovní bytosti a přišli na Zemi proto, aby se stali sebe-vědomými lidskými bytostmi a rozvíjeli zde svoji duchovní stránku. Někteří lidé ale promrhali svůj evoluční božský potenciál a stali se jen vyspělejším druhem opic, protože dopustili, aby zakrněl jejich duchovní aparát, bez něhož a odhodlání hledat poznání a pravdu, nemohou být skutečnými a plnohodnotnými lidskými bytostmi. Pro Člověka by nemělo být nic důležitějšího, než hledání sebe sama a upřímné zkoumání procesu stvoření, ve kterém žije. Následně by měl nalezené poznání a pravdu usilovně hájit.

Dodávejte svojí duši světelné impulzy a syťte ji bohatou výživou poznání, aby neměla příležitost vyhasnout

kratene

celostnivzdela­vani.cz

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 08.01.2022 17:21:14

tak a je to tu

kazdy mesiac zapich

UK

https://www.armstrongeconomics.com/…every-month/

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 09.01.2022 08:42:01

Srbsky hviezdny odmietac sa nam nejak zamotava do svojich lzi: https://mobile.twitter.com/…150967107586?…

Jedna vec je odmietnut sa ockovat – cisto jeho vec. Druha – respektovat pravidla. Tretia – klamat, alebo este horsie (ak nakoniec sa preukaze, ze mal pozitivny test na covid zo dna 16.12.) – zucastnit sa akcie s detmi napriek tomu, ze vedel, ze mal pozitivny vysledok testu. Nech to prekrutia akokolvek, vyjde z toho ako chrapun. No a doma bude aj tak hrdina.

avatar

Runner_theoretiq žena 09.01.2022 09:21:01

>> Mato, 09. 01. 2022 08:42:01

PCR testy mívají zpoždění až 2 dny, čímž by šel ten časový odstup 16. a 18. vysvětlit.

Šikana Voráčkové je zřejmě podle tebe taky správná? To snad ne, Maťo.

Na případ Djokoviče je zajímavý rozbor na aeronet.cz Sama jsem zvědavá, zda poslouží jako poplivaný obětní beránek NWO nebo zda se z něj stane ikona těch, co nemají pásku přes oči (vlastně přes pusu) a masy se díky němu pozvednou.

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 09.01.2022 09:41:24

>> Runner_theoretiq, 09. 01. 2022 09:21:01 To urcite bude Djokovic cakat 24–48h na vysledok. Do 6h ho ma a urcite si on v Srbsku nemusi priplatit nic. Najskor si ho vobec nerobil a jeho tim to casovo „nezmanazoval“. Skratka klame a vynimku chcel na vymysleny pozitivny vysledok testu, ktory nebol pozitivny. Po balkansky to chcel od.bat a nevydalo.

avatar

České Budějovice

Jirka123 muž 09.01.2022 10:53:44

>> Mato, 09. 01. 2022 09:41:24 "To urcite bude Djokovic cakat 24–48h na vysledok. Do 6h ho ma a urcite si on v Srbsku nemusi priplatit nic. Najskor si ho vobec nerobil a jeho tim to casovo „nezmanazoval…“.

Mato, beru jako názor člověka, ale jako právník označovat někoho „chrapunom“ (dnes 08:42:01) na základě nepotvrzených domněnek… No, nevím nevím…

Je zajímavé, že s případem Djokovič může souviset i jeho angažovanost v protestech proti těžbě lithia v Srbsku (fa Rio Tinto). https://cz.moyens.net/…e-rio-tinto/ Kdo chce, může si vyhledat, že kdosi vlivný z kauzy Djokovic byl členem správní rady Rio Tinto…

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 09.01.2022 11:47:12

>> Jirka123, 09. 01. 2022 10:53:44

Vzhladom na jeho mnohe, velmi kontroverzne, vyhlasenia, neskryvany nacionalizmus a aroganciu, je pouzitie slova „chrapun“ na oznacenie spravania, obhajitelnym nazorom. U sportovca, ktory nemal moc ambicii sa vzdelavat, celkom pochopitelne, ale o to viac by sa mal venovat sportu a menej politike. Ak na mna poda zalobu, som s tym uzrozumeny. Ak niekto kvaka ako kacka, chodi ako kacka, najskor kackou bude. Jeho spravanie tomu napoveda. Narozdiel od inych vsak pripustam, ze sa aj mozem mylit. Podla info, ktore o sucasnej kauze su zname, ide o typicky balkanske spravanie… ja som hviezda, na mna pravidla neplatia, ja si to vybavim.

avatar

České Budějovice

Jirka123 muž 09.01.2022 12:31:11

>> Mato, 09. 01. 2022 11:47:12

„Nacionalismus“ – pro Srby je vlastenec. Neznám všechny okolnosti, raději nehodnotím. Vím jen, že v historii se často z oslavovaných osobností stali zrádci a naopak. V našich Česko-Slovenských dějinách se takových příkladů najde bezpočet.

Ok, zítra snad uvidíme jak to s ním bude… Byl bych rád, kdyby zvítězilo právo. Jen se trochu bojím, že v dnešním světě všemožných manipulací se případná pomsta za lithium dokáže za právo snadno zamaskovat. Ale nebudu vytvářet domněnky, nicméně na druhou stranu si nebudu nalhávat, že za jindy banálním sporem o vízum nebudou daleko vyšší zájmy…

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 09.01.2022 12:57:05

>> Jirka123, 09. 01. 2022 12:31:11

O tom spore s litiom nic neviem a nebudem sa preto k nemu vyjadrovat. O srbskom nacionalizme sme sa vsak mali moznost nespocetnekrat presvedcit, ze nikdy neviedol k nicomu dobremu, len k smrti neuveritelneho poctu ludi a k utrpeniu vsetkych susedov a aj vlastneho obyvatelstva. Ten chorvatsky nacionalizmus nie je o nic lepsi, popravde.

Sportovec, akozto „nositel vznesenych idealov a mieru“ (cynici sa zasmeju), ma byt velmi politicky zdrzanlivy, obzvlast ak ma jeho stat/narod na svedomi rozputanie niekolkych konfliktov a genocidu navrch k tomu. Ta plati pre cely Balkan, aby sme nikomu nekrivdili.

avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 09.01.2022 13:17:58

>> Jirka123, 09. 01. 2022 12:31:11

>> Mato, 09. 01. 2022 12:57:05

jeden obrazek s datem z Twitteru (=autenticnost neni zarucena): 

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 09.01.2022 13:36:50

>> jm1, 09. 01. 2022 13:17:58

Ano, to bol dalsi level, ktory som uz ani neuviedol – ze to skratka nestihol v lehotach, ktore boli vopred vsetkym dobre zname. Lenze, nas balkanec si myslel, ze nanho sa urcite nebudu vztahovat, lebo on je viac, ako povl superi. Z kazdeho pohladu je to z jeho strany jeden velky fail a nezasluzi si ziadne sympatie.

avatar

Runner_theoretiq žena 09.01.2022 14:00:14

>> Jirka123, 09. 01. 2022 12:31:11

Možná se dočkáme i petice, aby Djokoviče pohnali před trestní tribunál a exemplárně potrestali. Třeba šibenicí, ať vidí každý, že i když dostal výjimku a postupoval legálně (co zatím víme), tak tribunál již rozhodl.

Voráčková též dostala výjimku, ale protože Djokovič, tak jí po týdnu kouzlem přestala platit.

Komunismu jsme se zbavili, tak šup sem s fašismem

avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 09.01.2022 14:05:48

>> rudo., 08. 01. 2022 21:29:53

Není nad to potvrdit svá vlastní prohlášení a na oltář pravdy obětovat i svou hříšnou nejezuitskou duši.

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 09.01.2022 14:12:31

>> Runner_theoretiq, 09. 01. 2022 14:00:14

Uplne postaci, ked ho poslu domov, lebo jeho vynimka nesplnala podmienky organizatora turnaja. A kludne si doma moze usporiadat bars aj Srebrenica cup, aby sa na nom demokraticky nakazilo par desiatok ludi, ako na jeho trucpodniku Adriatic cup, vratane jeho velicenstva. Pravidla poznal vopred, nesplnil podmienky, nie je o com konspirovat. Iba sa este viac zamota a ukaze, ze v prvom rade sa nehodla podriadit pravidlam. Ak s nimi nesuhlasi, na co cestoval?

Vesat mali, ked tak, Milosevica, ktoreho tak obdivuje.

avatar

Sloviensko

rudo muž 09.01.2022 14:20:35

11 dni po zapichu zomrelo 7 rocne dievcatko

https://www.infovojna.sk/…vakcin-vaers

dokezy este bude fasizmus odviazany z retaze

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Celkem 6285,63 km
Minulý měsíc 155 km
10 km: 0:39:52 (2020)
půlmaraton: 1:33:51 (2023)

blackseal muž 09.01.2022 14:27:07

Treba uznat, ze ma ale guraz, pretoze ak by mu aj umoznili hrat (co este nie je vylucene, rozhodnut sa ma zajtra, pokial spravne chapem), bude v tak neprijemnom psychickom tlaku od publika, ze by som sa velmi cudoval, ak by to dotiahol co len do semifinale. A to mu muselo byt jasne este pred odletom.

avatar

České Budějovice

Jirka123 muž 09.01.2022 22:36:31

Iniciativa21 – kovid, povinné očkování atd., lékaři, sestry, ošetřovatelky, podplukovník policie – fakta a těžko zpochybnitelné argumenty… Byť ČT24 zamlčela vystoupení prof. Berana:

https://www.youtube.com/watch?…

A na závěr stojí zato pregnantní shrnutí od JUDr.Jindřicha Rajchla.

Aniž bych chtěl komukoliv cokoliv podsouvat nebo kohokoliv přesvědčit, myslím, že pokud ani po tomto neblikne zdravým běžcům a přesto zastáncům nefungujících vakcín v hlavě červená kontrolka s nápisem STOP, myslím, že takovému není pomoci…

avatar

Runner_theoretiq žena 10.01.2022 05:34:19

>> Mato, 09. 01. 2022 14:12:31

Doteď jsem si myslela, že tu Rudo trochu křivdil

Nalezené položky: 1726 První Předchozí | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.