Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Zatím největší závod sezony Běhej lesy proběhl v Lednici [článek]

Zatím největší závod sezony Běhej lesy proběhl v Lednici [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behejlesy muž 11.07.2021 11:08:23

Lesy na jihu Moravy obsadila početná lesní smečka. Závod si v Lednici užilo o 499 závodníků více než loni, celkem se jich na trať vydalo 2601. Závod v Lednici dal loni organizátorům i běžcům pěkně zabrat, a kdo ho běžel, jistě nezapomene na deštivé počasí. Letos ale slunce závodům naopak přálo. Účastníci si užili slunečný den, bez jediného mráčku a s teplotami šplhajícími ke 30 stupňům.
Odkaz na článek

avatar

půlmaraton: 1:38:17 (2019)

ZR muž 12.07.2021 09:35:27

Jo, účastníci si to fakt užili… Zvláště běžci hlavního závodu (22 km) těch posledních 10 km – z velké části na přímém slunci (otevřené louky bez stromů/stínu) a hlavně bez pití (na poslední občerstvovačce došla i voda). My už 11 let pořádáme krásný krosový běh kolem Vltavy, takže obecně mám pro drobné organizační nedostatky pochopení. Kdo sám něco pořádá, ví, že to není sranda a občas se něco nepovede. Ale tohle bylo dost za hranou, zvláště když to pití došlo pro horší část startovního pole, tito hobíci už tak na slunci mleli z posledního. Docela štěstí, že se (aspoň doufám) nikomu nic vážného nestalo.

Pořadatelé už se na svém FB omluvili, prostě se stane… Takže tento příspěvek berte hlavně jako důrazné upozornění/varování pro pořadatele jiných závodů, v tomto horku třeba přemýšlet/počítat opravdu se vším.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.