Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Střepiny z běžeckého života - Lenka [článek]

Střepiny z běžeckého života - Lenka [článek]

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

AKRIM žena 01.02.2009 15:51:00

Střepiny z běžeckého života – Lenka

Delší dobu sleduji Vaše články.Jsou psané velmi pěkně a hlavně od srdce.
Dříve jsem Vás řadila spíše mezi drsňáky.
Po přečtení posledního článku,jsem zjistila, že máte v sobě hodně citu. Lenku obdivuji pro velkou statečnost a bojovnost. Přeji ji hodně sil do těžkého boje a věřím, že bude úspěšná.

Z.Smutný muž 01.02.2009 19:42:43

>> AKRIM, 1. 2. 2009 15:51:00

Děkuji za uznání, napsal jsem to proto, abych Lenku podpořil a věřím, že i s vaší duševní podporou a doufám, že i většiny těch, co si tento článek přečetli, to opravdu zvládne.

runner04 muž 01.02.2009 21:52:25

Já Lence držím taky moc pěsti. Potkávám ji při nedělních výklusech jak jede na kole s úsměvem na rtech a velkým odhodláním. Je velká bojovnice. Myslím, že má i nějaké medaile z MČR, ale o to vůbec nejde. Již několik let bojuje o tu nejcenější medaili, kterou může získat a zatím se to daří. Jen tak dál Leni. Jsme s Tebou a přejeme vše NEJ.

administrator 03.04.2010 13:32:44

Atletiku dělala dávno předtím, než jsem začal trénovat. Velmi těžko jsem ji přesvědčoval, aby se k nám přidala, když jsem začínal dávat dohromady svoji první tréninkovou skupinu. Nerada něco měnila. Zejména ne pohodlné a zaběhané stereotypy.

Odkaz na článek
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.