Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » JAK SE BĚHÁ V...: Texas - behu nezasľúbená zem [článek]

JAK SE BĚHÁ V...: Texas - behu nezasľúbená zem [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 1030 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:54 (2009)

Blujacker muž 06.02.2009 03:14:46

Právě procházím stejnou zkušeností. Jsem na ročním studijním pobytu právě v Texasu ve městě Austin. V mém okolí je situace daleko jiná než v tom kde jsi byl ty. Podmínky pro běh jsou bezvadné, spousta lidí běhá, takže tu jsou stezky (i v lesích) a ve škole je bezvadný běžecký tým. V prvním semestru jsem běhal cross country, což bylo ráno před školou, takže nebylo vedro, ale příjemný počasí. Běhali jsme buď na dráze intervaly nebo jsme vyběhli do okolí (buď do lesa nebo někam po chodnících). Ve druhém semestru cross country není a tak jsem se přidal do track & field, což je skoro ještě lepší, protože to sice je před školou, ale místo první hodiny, takže mohu spát déle a ještě můžeme běhat o něco déle. Nejsem dobrý sprinter a tak jsem se tak trochu bál track&field, protože to jsou převážně krátký tratě do dvou mílí, ale je tam jedna skupina běžců na dlouhý tratě. Je nás 7 a věnujou se nám dva trenéři.

Ve městě je kolem jezera dlouhá běžecká stezka na které neustále běhá obrovské množství lidí a řidiči jsou ohleduplní.

V Texasu se mi hodně líbím těžko bych nalezl lepší podmínky…

administrator 03.04.2010 13:32:45

Ešte ako stredoškolák som sa dostal do programu zahraničných študentov a absolvoval som jeden rok na strednej škole v USA, v štáte Texas. Nevedel som do čoho idem, mal som len nejasnú predstavu, že v Texase bude o kúsok teplejšie ako v našich končinách. 


Odkaz na článek
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.