Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Tesco Grand Prix Praha: I oni poběží večerní Prahou [článek]

Tesco Grand Prix Praha: I oni poběží večerní Prahou [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

libor muž 09.09.2009 21:21:49

Obdivuji nadšení všech, kteří se zúčastní, ale po prvním večerním ročníku jsem se zařekl, že již víckráte ne, protože dřívější skvělá atmosféra na náměstí po doběhu umožňovala pokecat se známými, vydechnout, koupit pivo. Doběh večer má za následek, že je již tma, chladno (jako na podzim), na pivo už není chuť a navíc každý kouká upalovat domů (zejména my mimopražští). A navíc moje žena, kvůli které jsem se účastnil této akce, v noci špatně vidí, takže to neběhá více méně z bezpečnostních důvodů (neběhá tak rychle jako špička, která běží za světelnou rampou). Přeji všem příjemné prožití běžeckého zážitku. L.

administrator 03.04.2010 13:33:02

Potkáte se s nimi při závodě Tesco Grand Prix Praha. Možná budou stát na startu někde vedle vás, možná budou na trati prožívat závod stejně jako vy. Oslovili jsme několik diskutujících z našeho fóra a požádali je, aby odpověděli na dvě otázky k sobotnímu večernímu závodu.

Odkaz na článek
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.