Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » TEST: Lehké rakety New Balance RC769 [článek]

TEST: Lehké rakety New Balance RC769 [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Pleticha Richard muž 29.09.2009 22:52:25

Dobrý den, jsem z testů všech běžeckých bot dost rozpačitý. Prakticky u každé boty se hodnotí i požadavky které s danou botou nesouvisí. U silničních bot se hodnotí stabilita v terénu, u teréních dinamika odrazu a u závodních maratonek pohodlí a tlumivost. Pár bot jsem už vyzkoušel (cca 60 párů)a tak si myslým, že před každým hodnocením by měla být jasná kategorie boty. Dále pak vysvětlení začínajícím co je to běh v terénu, na silnici a závodní rychlost. Nechci nikoho urazit, ale myslím si, že závodní a ultralechké maratonky se hodí jen pro rychlé běžce. Tréninkové silničky téměř pro každého kdo chce cítit kontakt s podložkou a opravdu zdravě běhat. Krosové boty každému kdo běhá mimo sinici. Sám jsem jen běžec co se snaží a vůbec né rchlík (1km 2min32sek, 15km 46min18sek). Za ryhlost považuji tempo pod 3min30sek. U všech ostatních běhů se domnívám, že tlumivost a komfor ušetří více energie než lehkost.
Toto samozřejmě neplatí u specificky odlišných závodů jako je například běh do vrchu.

PoMalej běžec, Richard.

administrator 03.04.2010 13:33:03

Značka New Balance má po celém běžeckém světě jak zanícené fanoušky, tak i stejně zapřísáhlé odpůrce. Možná neprávem více oslovuje ostřílenější běžce, proto jsme tentokrát sáhli po lehkém závodním modelu RC769 z letošní kolekce, určenému na silnici. Naše postřehy jsme konzultovali se skvělým triatlonistou Filipem Ospalým, který tento model nazouvá pro letošní závody.

Odkaz na článek
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.