Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Cesta na závody [článek]

Cesta na závody [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha

Celkem 26462 km
Minulý měsíc 25 km
10 km: 0:40:06 (1984)
půlmaraton: 1:43:24 (2000)
maraton: 3:50:05 (2005)

EvženGe muž 22.11.2009 08:39:57

Když jsme jeli do Frankfurtu na maraton s Pilařovejma, tak Ivana u mne v Praze vykládala nějaké věci (potřebovala je zase až po návratu). A někde v Německu se začala shánět po tašce, v níž měla všechno potřebné na běh. „Hajala“ u mě doma. Triko a kalhoty si nakonec koupila a boty jsem jí půjčil své rezervní (náhodou jsem vezl dvoje). Maraton odběhla, ale příhoda s taškou se probírá při každém druhém odjezdu.

budinsky muž 22.11.2009 15:42:30

Bylo by vhodné při dnešní rozmanitosti jednotlivých závodů, uvést také jednotlivé zájemce, kteří by se hlásili kdo shání dopravu a nemá dopravní prostředek !!

administrator 03.04.2010 13:33:06

Sloupky sice vycházejí pravidelně v neděli, ale mým dnem je sobota. „Konečně. Sobota je tady,“ říkám si vždycky. Můj nejoblíbenější a nejočekávanější den v týdnu a nota bene v celém roce. Už dobrých 37 let. Přesně tak dlouho se různým způsobem kodrcám za tím, co je mým životem.

Odkaz na článek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.