Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Blanka Paulů: Maraton mne neláká [článek]

Blanka Paulů: Maraton mne neláká [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha-východ

Celkem 4388 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:39 (1970)
půlmaraton: 1:31:16 (1970)
maraton: 3:22:27 (1970)

Vanda žena 25.11.2009 07:54:51

Tak ať ti do dále běhá, Blanko! Já jako hlavně rovinový běžec, který se z každého pidikopečku na trati další kilometr „léčí“, obdivuju všechny, co to do kopce umí…a kroutím hlavou, jak to všichni děláte. Hodně dalších madailí, zdravíčko především a…někdy na tom maratónu! (mimochodem, i ty se běhají do kopce…tedy nic pro mně:)) ale pro tebe to může být tou další výzvou!

Motto: We are the champions, my friendwe keep on fighting till the end...

Praha

10 km: 0:39:41 (1991)
půlmaraton: 1:39:10 (2012)
maraton: 3:43:07 (2012)

vtt muž 26.11.2009 11:31:24

Blanka je supr drzim ji palce a moc fandim. Udrzuje si skvelou vykonost i v tomto veku coz u byvalych vrcholovych sportovcu neni az tak caste. Kdyz bylo ZOH Sarajevo, bylo mi 8 let ale je to muj nejsilnejsi sportovni zazitek co jsem kdy videl, predci i ZOH Nagano (jenom o trosku:)

administrator 03.04.2010 13:33:06

Svoji reprezentační kariéru na běžkách orámovala stříbrem a bronzem z mistrovství světa 1974 a stříbrnou štafetou na olympiádě 1984. Vyhrála dva podniky Světového poháru, je třetí nejúspěšnější klasickou lyžařkou české historie. Když však v 31 letech odložila závodní běžky, dlouho bez soutěží nevydržela. Začala závodit v bězích do vrchu – a skvěle.

Odkaz na článek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.