Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Beirut Marathon slovem i obrazem [článek]

Beirut Marathon slovem i obrazem [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha 3 - Flóra

10 km: 0:40:33 (2013)
půlmaraton: 1:33:10 (2013)
maraton: 3:23:09 (2016)

rara muž 12.03.2010 09:47:46

Tak to ti závidím, v Bejrůtu jsem byl 4 dny, ale bylo tam všude takové husté dopravy, že na běhání ani pomyšlení. Celkem jsem litoval trénující místňáky. Ti běhají celkem rádi po nábřeží. Odtud byl nádherný výhled, m.j. na tebou popisované zasněžené hory, ale úsek to byl celkem krátký (1,5–2 km víceméně bez křižovatky). Všude jinde ve městě běhání představitelné jen velmi těžko, je to něco jako snažit se vzít napříč pražské centrum, přes Ječnou, Žitnou, včetně smogu atd. Kdyby byla v Bejrůtu alespoň NĚJAKÁ veřejná doprava, která by uměnšila podíl aut, bylo by to fajn město.

administrator 03.04.2010 13:33:13

Když mi byla učiněna nabídka zaběhnout si maraton v Beirutu, neváhal jsem ani vteřinu a řekl ano. Až pak mi začalo docházet, že Libanon, země, v níž Beirut leží, není zrovna nejklidnějším místem na světě, spíše naopak, že je to místo, kde to hodně třaská. Ani to mě však neodradilo se těšit a hledat si informace o místě, kterým šly dějiny.

Odkaz na článek
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.