Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Je možné...?

Je možné...?

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Ultramarin žena 20.05.2010 22:18:59

Ahoj, Je možné se jako rekreační sportovec do roka připravit na přijmačky na pajdák – tělesnou výchovu (VŠ)? Nikdy jsem žádný sport nedělala závodně ani v žádném nedosáhla oslňujících výkonů. Vlastně ani nevím, nemám ani žádný sporttester ani si neměřím čas. Trasy si vybírám intuitivně, stejně tak pocitově trénuju, když se mi chce a užívám si běh,tak střídám rychlosti, kopce stoupání, když se necítím pomalým tempem si odběhám aspoň 4km a konec. Hlavně běhám, ale taky cyklistika, turistika, plavání, cvičení. Míčové hry, taky už nehraju. Nemám v podstatě žádnou gymnastickou průpravu, kromě toho co mě naučily na základce. Několikrát se mi dokázalo, že se rychle učím něco nového co se týče sportů. Příjmačky se mi moc těžké nezdají, jde mi o to, jestli je možné se ještě v 20 všechno naučit a nakolik lze ovlivnit třeba pružnost a ohebnost, nohu za hlavu si teda rozhodně nedám. Není už pozdě? Jsem stará???:-) Když si vzpomenu na tělocvikáře co jsem měla, taky to nebyli žádní supermani…

Jo, a omlouvám se že to píšu do tréninku, ale měla jsem obavu, že v ostatní by si toho nikdo nevšiml.

Ústí nad Labem

Kostěj muž 21.05.2010 01:25:40

>> Ultramarin, 20. 05. 2010 22:18:59

V tomhle vesmíru je možný úplně všechno! Mám za sebou PF Tv-Ze pro SŠ. Jestli chceš, napiš mi mejla, proberem to soukromě, ať to tu nezasíráme. 8858(zav)seznam.cz

Motto: kostejuv.blogspot.cz
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.