Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Podzimní běh lyžařů: Start běžeckého adventu pro Pechka [článek]

Podzimní běh lyžařů: Start běžeckého adventu pro Pechka [článek]

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední

idomansky 28.11.2010 22:23:39

Nedělní 54. ročník Podzimního běhu lyžařů se konal v Senohrabech za zimního počasí na upravených, ale zmrzlých tratích, které proti loňsku opět doznaly změn kvůli intenzívní těžbě dřevní hmoty. I proto nebude čas letos nejrychlejšího běžce Petra Pechka zapsán jako rekordní, přestože běžel o 47 sekund rychleji než loňský vítěz a držitel traťového rekordu Jan Havlíček. Na zmrzlé trati došlo i k několika hrozivě vypadajícím pádům, které naštěstí skončily bez zranění.
Odkaz na článek

Trutnov/Praha

10 km: 0:31:01 (2009)
půlmaraton: 1:06:33 (2012)
maraton: 2:18:27 (2011)

peca_p muž 29.11.2010 09:58:47

Závod to byl pěkný. Moc se mi tam líbilo.

Jenom doplním fungující odkazy na výsledky:

Obdobně je potřeba upravit odkazy na výsledky dalších kategorií…

A ještě odkaz na moje fotky: http://picasaweb.google.com/…enohraby2010

Dobřichov

Celkem 7103 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:16:31 (2012)
maraton: 2:50:29 (2016)

honzaherda muž 29.11.2010 16:44:11

pár mých fotek ze startu a doběhu žen je zde : http://honzaherda.rajce.idnes.cz/…_-_28_11_10/ Asi to chtělo tretry, ale i v krosovkách se docela dalo. 2× mi to podklouzlo, 1× jsem si hrábnul rukou, jinak v pohodě. Dlužno dodat, že jsem ale zbytečně neriskoval. No a pohled do výsledků zase napověděl, kdo v terénu umí. Slušný adrenalin byl dojet na silničním kole 44km do Senohrab a zase 44 zpět.

obik muž 30.11.2010 02:12:15

Dobrý den ze Senohrab. Jakožto zástupce pořadatelů v této diskusi blahopřeji a děkuji vítězům i všem ostatním závodníkům a divákům za účast a zdolání náročných Senohrabských tratí. Dík za závod patří především „otcům zakladatelům“ Álovi Syrovatskému a jeho ženě Jitce (Ála organizuje závod od 1roč. bez jediného vynechaného…). Dalším, stále aktivně činným člověkem od začátku závodu v r.1957 je Jan Jurečka. Poděkování dále patří Vandě a Petrovi Kadeřábkovým za zpracování výsledků a dalším členům pořadatelskho týmu z nichž mnozí jsou u závodu též několik desítek let. Za nedostatky při organizaci se omlouváme a dá-li Pánbůh a Lesy ČR. tak za rok se opět sejdeme na Vávrově palouku v Senohrabech u táborového ohně a na startu 55.ročníku. Ještě dříve se však těšíme na shledání v bílé stopě

Závodní lyžařská sezona začíná v Senohrabech obvykle první lednový týden Kriteriem na fotbalovém hřišti. Informace o lyž.závodech budeme mj.zveřejnovat na webu Behy.cz v sekci „Vývěska“.

SKOL! Sokol Senohraby-lyž.oddíl Jan Oberlander

obik muž 02.12.2010 00:56:13

Přidávám odkaz na fotky od závodníka Martina Tušla (VSK.HUMANITA Praha): Par momentek z nedelni atmosfery…

http://picasaweb.google.com/…enoBehySNehy

Prima den, maTus

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.