Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Adidas » adidas adiZero Adios [článek]

adidas adiZero Adios [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

jprok,rnar muž 14.01.2011 09:47:19

Loňská verze tohoto lehkého závodního modelu upoutávala zářivě žlutou barvou s kontrastně černými detaily. To byly boty, ve kterých vás diváci pasovali mezi špičku. Na jednu stranu příjemný pocit, na stranu druhou obrovský závazek a motivace! Letošní červeno-modré provedení podobné asociace asi nevyvolá, presto se jedná o veskrze podařenou botu.
Odkaz na článek

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 31.07.2012 11:03:41

Kupil som si tuto jar Adidas adizero Adios II, lebo som sa nechal zlakat recenziami a reklamou. Aj napriek zlave, ktoru mi v specializovanom bezeckom obchode pravidelne poskytuju (bez pytania, mile od nich), sa mi cena okolo 100 eur (bez zlavy 120) zda hodne vysoka na boty, v ktorych viac ako 400–500km tazko mozem nabehat.

Odhliadnuc od neprimeranej cenovej politiky europskych predajcov, musim boty hodnotit kladne. Sirka je akurat, nie je treba si kupovat o pol cisla vacsie, ak mate sirsie chodidlo. Zvrsok je elasticky s dvoma vrstvami perforovanej sietoviny. Zda sa velmi pevna a rozhodne neodiera. Pod klenbou je kopyto az trosku moc vyrezane, ale neprekaza to. Pata kusok vyssie posadena, nez byva zvykom u specialok, ale je to specificka maratonska bota. Tlmenie ma skvele, pod spickou pruzne, ale nie prilis makke, s vybornou odozvou pri odraze (adiprene + pod celou prednou castou). Ak niekto beha cez patu, urcite nebude sklamany ani z tlmenia pod zadnou castou (adiprene na vonkajsej strane paty). Ohybne su pod spickou tak akurat a torzna tuhost je stredna (trosku az moc na moju vahu).

Podrazka je z gumy Continental a vypada velmi trvacne (ziadne znamky opotrebenia po cca 100km). Bezal som v nich aj maraton a jedine negativum, ktore im pripisujem je, ze noha ma v nich tendenciu sa trosku posuvat, preto som si snurky radsej pritiahol viac, nez mam vo zvyku. Vo vysledku som mal otlacene narty, co bolo neprijemne, ale pri dalsom zavode som to upravil na optimum.

Farebna kombinacia muzskeho modelu je dost divoka (kriklavo cervena/oranzova s neonovou zltou), ale ma asi evokovat rychlost, tak to nebudem kritizovat. Osobne by som preferoval tlmenejsie farby.

Celkovo im davam 1 – papucky s vybornym tlmenim a dobrou odozvou pri odraze. Vaha okolo 220g pri velkosti 9.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.