Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nechce se vám kvůli dárkům běhat po obchodech? Zkuste to jinak

Nechce se vám kvůli dárkům běhat po obchodech? Zkuste to jinak
foto: Marek Řízek

Gabriela Gaudlová | 10.12.2015 | přečteno: 2428×

Do Štědrého dne už zbývají necelé dva týdny, a tak je nejvyšší čas vyřešit, čím potěšíte své blízké. Pokud běhají, nemusí to být příliš složité. Kvůli nákupu vánočních dárků navíc nemusíte přijít o drahocenný čas na výklus či trénink. Inspirujte se našimi tipy!

Do obchodů by se v následujících týdnech měli vypravovat jen ti otrlejší. Pokud se vám mezi davy a fronty jednoduše nechce, volte variantu nákupu z pohodlí domova. Tímto způsobem se dá pořídit celá řada skvělých dárků pro běžce i běžkyně všech úrovní a věkových kategorií.

Amatérské běžce, kteří mají ambice se zlepšovat, určitě potěší hodina s trenérem nebo tréninkový plán šitý na míru. Hodina s odborným dohledem má smysl i pro začátečníky, protože trenér zkontroluje běžci jeho běžecký styl a techniku. Chyby a nedostatky jsou tak odstraněny v úplných počátcích. Zkušenější běžce zase mohou nové tipy a metody nakopnout k osobním rekordům. Ceny za tréninkovou jednotku se pohybují od 500 do 4 000 korun. Pokud má běžec nějakého oblíbence nebo vzor, zkuste ho oslovit. Kromě tréninku pak může mít obdarovaný ještě zážitek ze setkání se svým idolem!

Mnoho běžců hřeší na odpočinek, a tak jim dopřejte, ať načerpají sílu. Masáží, vířivkou nebo saunou obdarovaný či obdarovaná určitě nepohrdnou, zejména teď v zimních měsících. Nejlevnějším způsobem, jak sehnat poukaz na jakoukoliv relaxační službu, jsou slevové portály. Konkurence je veliká, a tak jsou poskytovatelé služeb nuceni stlačit ceny na minimum. Pokud se chcete vyhnout lehce „lacinému“ nádechu těchto voucherů, kontaktujte provozovatele sauny nebo masážního salónu ve vašem okolí. Dárkové poukazy nabízí téměř každý, a pokud budete mít zájem, určitě půjde poslat i elektronicky.

Pokud dává váš blízký přednost aktivní regeneraci, poohlédněte se po permanentce na bazén. Tam sice můžete při pokusu o online komunikaci narazit a pro plavenku se budete muset vypravit osobně, ale u vstupu na bazén bude fronta určitě kratší než u pokladny v obchodním centru. Jestli chcete nákup spojit s tréninkem, na bazén doběhněte!

Klasikou jsou startovné na závody. Zpravidla platí, že čím větší závod, tím dražší, a tak se dárek v podobě zaplaceného startovného běžcům vždycky hodí. Nemusíte se držet jen českých luhů a hájů, zkuste se podívat i na závody v zahraničí. Závazná registrace může být navíc dobrou motivací, proč vydržet trénovat i přes zimu, nebo výzvou uběhnout určitou vzdálenost. Vybrat si můžete například v naší Termínovce.

Také čistě pro běhající zástupkyně něžného pohlaví existuje spousta skvělých dárků. Novinkou na trhu je kniha z naší dílny, Běhání pro ženy s Běhej.com. K tomu můžete přibalit startovné na Český běh žen 28. května 2015, který má ambice přilákat do Ostravy 3 000 běžkyň!

V případě, že chcete na internetu pořizovat hmotné věci, jednejte rychle. Pošta i kurýrní služby jsou zahlcené už teď a situace se bude jenom zhoršovat. Základní vybavení – boty a oblečení – raději nekupujte vůbec, pokud vám obdarovaný sám nedal konkrétní tip. Sáhněte spíše po kouscích s univerzální velikostí či s možností úpravy popruhů: běžecký batoh, ledvinku nebo pás. Vedle nebudete ani s čelovkou. Čím dál populárnější jsou magnety na startovní číslo, které chrání běžecká trika a bundy před destruktivními děrami od špendlíků, oblíbené jsou také kompresní podkolenky.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

GKadlecova žena 11.12.2015 07:59:28

Do Štědrého dne už zbývají necelé dva týdny, a tak je nejvyšší čas vyřešit, čím potěšíte své blízké. Pokud běhají, nemusí to být příliš složité. Kvůli nákupu vánočních dárků navíc nemusíte přijít o drahocenný čas na výklus či trénink. Inspirujte se našimi tipy!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.