Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běhej lesy Boletice: Úplná novinka na závěr celého seriálu

Běhej lesy Boletice: Úplná novinka na závěr celého seriálu
foto: Běhej lesy

Běhej lesy | 12.09.2017 | přečteno: 3535×

Seriál Běhej lesy zakončí sezonu 2017 ve velkém stylu – premiérou závodu na Šumavě. V sobotu 16. září odstartuje v Boleticích nedaleko Horní Plané poslední závod letošního roku. Na programu jsou delší trasa na 20 km a kratší na 13 km, dětské závody a velkolepé finále celého seriálu v podobě Doběhné s vyhlášením vítězů seriálu a hudebním programem. Na závod se lze při platbě kartou přihlásit online na webu do středy 13. září nebo v sobotu na místě.

Nové trasy závodu zavedou závodníky do šumavských lesů a nabídnou jim výhledy na ikonické šumavské vrcholy Kleť a Plechý a rakouský Hochficht nebo na „jihočeské moře“, vodní nádrž Lipno. Start se nachází u rybníku Olšina, který díky nadmořské výšce 731 m patří k nejvýše položeným rybníkům v České republice. Závodníci na delší trase mohou počítat s převýšením 525 m, kratší trasa nastoupá 329 m.

Stejně jako u dalších závodů Běhej lesy, i na Běhej lesy Boletice jsou součástí dětské závody pro sportovce do 15 let. Pro malé běžce jsou připraveny trasy na 500 m a 1 km po měkkých cestách. Samozřejmostí je také doprovodný program a kvalitní servis pro závodníky, jako je občerstvení na trase, úschovna zavazadel a kol či hlídání dětí. Všichni závodníci se mohou těšit na pamětní dřevěnou medaili v cíli či diplom a osobní fotografie ke stažení zdarma.

Pro všechny závodníky a doprovod je bezprostředně po závodě připraveno zakončení úspěšné sezony Běhej lesy. Kromě vyhlášení Lesů pánů a Lesů paní, tedy absolutních vítězů seriálu, je na programu dřevorubecká show Martina Komárka, ocenění nejvěrnějších závodníků, tzv. sedmeráků, setkání s pořadateli seriálu nebo večerní koncert The Apples a afterparty s DJ Roxtarem. Návštěvníci mohou přespat přímo v rekreačním středisku Olšina.

Na závod je možné registrovat se online při platbě kartou do středy 13. září nebo na místě v den závodu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behejlesy muž 12.09.2017 10:21:21

Seriál Běhej lesy zakončí sezonu 2017 ve velkém stylu – premiérou závodu na Šumavě. V sobotu 16. září odstartuje v Boleticích nedaleko Horní Plané poslední závod letošního roku. Na programu jsou delší trasa na 20 km a kratší na 13 km, dětské závody a velkolepé finále celého seriálu v podobě Doběhné s vyhlášením vítězů seriálu a hudebním programem. Na závod se lze při platbě kartou přihlásit online na webu do středy 13. září nebo v sobotu na místě.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.