Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Květnová soutěž je u konce s rekordními výsledky. Běhejte do práce dál!

Květnová soutěž je u konce s rekordními výsledky. Běhejte do práce dál!
foto: Do práce na kole, Kajetán Tvrdík

Radek Narovec | 09.06.2019 | přečteno: 2012×

V rámci každoročního projektu Do práce na kole se i letos v květnu soutěžilo v kategorii chodců a běžců. Velmi potěšitelná čísla organizátorů ukázala, že po svých letos dorazila do pracovišť skoro třetina účastníků, kterých bylo letos rekordních 19 576 z 2 73­7 firem a institucí! Nejpilnějším běho-chodcem byl i letos Tomáš Voňka, který zvládl za jediný měsíc neuvěřitelných 1 050,8 kilometru! Ačkoliv je klání u konce a vítězové známi, běhejme do práce a škol dál, je to moc fajn!

Deváté Do práce na kole je za námi, a přestože vždy zdůrazňujeme, že naší nejvyšší metou je motivovat co nejvíce lidí k pravidelnému používání šetrných způsobů dopravy, nelze nezmínit, jak to celé dopadlo v číslech.

Gratulujeme ale všem zapojeným, kteří bojovali s počasím, kopci a především sami se sebou! Doufáme, že kromě kilometrů v nohách jste pocítili i hodně radosti v srdci. A věříme, že jste na sebe i patřičně hrdí a hlavně, že jezdíte, chodíte a běháte dál.

Počet účastníků: 19 576 z 2 73­7 firem a institucí + 174 studentů a studentek

Celkově jsme najezdili, nachodili a naběhali 3 610 235,6 k­ilometrů

Teoreticky jsme ušetřili 465,7 tun CO2.

Chodci a běžci letos představovali 30 % ze všech účastníků.

Statistiky za jednotlivá města: https://dpnk.dopracenakole.cz/…soutezicich/

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 09.06.2019 08:16:54

V rámci každoročního projektu Do práce na kole se i letos v květnu soutěžilo v kategorii chodců a běžců. Velmi potěšitelná čísla organizátorů ukázala, že po svých letos dorazila do pracovišť skoro třetina účastníků, kterých bylo letos rekordních 19 576 z 2 73­7 firem a institucí! Nejpilnějším běho-chodcem byl i letos Tomáš Voňka, který zvládl za jediný měsíc neuvěřitelných 1 050,8 kilometru! Ačkoliv je klání u konce a vítězové známi, běhejme do práce a škol dál, je to moc fajn!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.