Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Prague Park Race začne v Průhonicích, nově pod hlavičkou Salomonu

Prague Park Race začne v Průhonicích, nově pod hlavičkou Salomonu
foto: Prague Park Race

tisková zpráva | 10.01.2023 | přečteno: 2468×

Oblíbené trailové závody Prague Park Race v Praze a okolí vstupují do osmé sezony. Poprvé se běželo v roce 2016 v Prokopském údolí a od té doby se lokality rozšířily na Průhonický park, Divokou Šárku a Konopiště. Pořadatelé navíc už několik let pořádají i delší, půlmaratonské závody v Českém ráji a polabských lesích u Lysé nad Labem.

Letos se můžete těšit na pokračování těchto závodů známých svou precizní organizací a nezapomenutelnou atmosférou. Jako již tradičně se série zahájí prvním závodem v Průhonickém parku, a to 25. března, a opět se proběhne zámkem Průhonice a celým zámeckým parkem, který je zapsán na seznam UNESCO. Možná právě proto má závod velkou oblibu a je většinou týden předem vyprodán. Zvýhodněná registrace je jen do konce ledna.

Závodů se pro letošek týkají dvě větší změny. Tou první je vstup silného partnera do Prague Park Race – je jím světoznámá značka trailového oblečení a vybavení Salomon. Díky této prestižní značce se můžeme ještě lépe věnovat kvalitní práci a rozvoji závodů, které jste si oblíbili. Pokračovat rozhodně budeme s čím dál oblíbenějšími předzávodními výběhy, na kterých si můžete otestovat nanečisto svou výkonnost, a to přímo na tratích blížících se závodů, a současně i v klidu otestovat produkty partnerů, ať to je právě sportovní vybavení a obuv, nebo výživové doplňky.

Druhou změnou je vyčlenění trailových půlmaratonů pod vlastní značku. “Velice si vážíme toho, že jste si oblíbili závody naší série, některé z vás jsme k běhu přivedli a běžecky nám rostete před očima. Abychom vám nabídli nové výzvy, připravili jsme pro vás novou sérii jedinečných přírodních půlmaratonů,” prozrazuje ředitel závodů Roman Skalský.

“Ta je založena kolem již zavedeného Hruboskalského a Labského půlmaratonu. Hruboskalský a Labský půlmaraton nyní zastřešuje hlavička Cross Country Race, veškeré novinky týkající se obou závodů sledujte na Facebooku CCR. Právě Mizuno Hruboskalský půlmaraton, který letos startuje 22. dubna, je taková naše perlička, výjimečné prostředí Českého ráje a zázemí v autokempu Sedmihorky nabízí nezapomenutelný zážitek z celého závodu,” doplňuje Roman Skalský.

Kdo se necítí na půlmaraton, má na výběr kratší, 12km trať, která taktéž vede pod zámkem Hrubá Skála a Zlatou stezkou Českého ráje k hradu Valdštejn. Před třemi lety jsme poprvé zařadili i dětské kategorie, které sklidily velký úspěch.

Běh přírodou na dohled městu – to je motto závodů Prague Park Race i Cross Country Race. Pořadatelé se na vás těší, protože jste to především vy, kdo tvoří skvělou atmosféru při závodech!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 10.01.2023 20:23:34

Oblíbené trailové závody Prague Park Race v Praze a okolí vstupují do osmé sezony. Poprvé se běželo v roce 2016 v Prokopském údolí a od té doby se lokality rozšířily na Průhonický park, Divokou Šárku a Konopiště. Pořadatelé navíc už několik let pořádají i delší, půlmaratonské závody v Českém ráji a polabských lesích u Lysé nad Labem.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.