Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Víkendová Žebrácká 25 dalším dílem Českého poháru

Víkendová Žebrácká 25 dalším dílem Českého poháru
foto: Markéta Kobrsková

behej.com | 07.08.2013 | přečteno: 2567×

Žebrácká pětadvacítka, náročný závod, který bývá prověrkou výkonnosti před podzimní sezónou, startuje v neděli 11. srpna. Je zároveň pokračováním Českého běžeckého poháru, v němž je mezi muži v dosavadním pořadí rovnost bodů mezi Milanem Kocourkem a Jiřím Homoláčem, oba mají na kontě 44 bodů. Mezi ženami je prozatím první Petra Pastorová s 28 body, o pět bodů zpět je Preibischová.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 07.08.2013 14:24:09

Žebrácká pětadvacítka, náročný závod, který bývá prověrkou výkonnosti před podzimní sezónou, startuje v neděli 11. srpna. Pořadatelé již dříve uvedli, že finanční prémie nejlepším budou určeny jen českým vytrvalcům. Závod je zároveň dalším pokračováním Českého běžeckého poháru, v němž je mezi muži v dosavadním pořadí rovnost bodů mezi Milanem Kocourkem a Jiřím Homoláčem, oba mají na kontě 44 bodů. Mezi ženami je prozatím první Petra Pastorová s 28 body, o 5 bodů zpět je Preibischová.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.