Beh 24 h a 48 h, Kladno 3.8.
Praha
Štefan
25.06.2007 12:08:23
Ahoj všichni, hledám dva spolubežce do štafety na 24 h, nejlépe s podobnou výkonností jako mám já (tzn. při dlouhém běhu tak 8,5 – 9km / hod) abych to někomu nekazil. Bylo by dobré přihlásit st do 20.7. do kdy je startovné 500 kč na běžce. Napadá mně: Mapo? , Rosťa B,…, http://www.srichinmoyraces.org/…no/prihlaska
Praha
Štefan
26.06.2007 09:30:37
[quote=mapo]Ahoj Štefane, je fajn, že sis na mne vzpomněl…přemýšlím
o tom od té doby, co jsem dostala přihlášku ve Stromovce Do 20.7. celkem dost
času…chci ještě něco vyzkoušet a podle toho se rozhodnu…jsem tak trochu
„sólista“…ale určitě se ozvu. Ať Ti to běhá.[/quote] Ahoj, je dost
času, ale já to mám jako moticaci, konečně se zdá, že částečně
ustoupili moje problémy s koleny, takže chci zvýšit objem. Na těch
24 hodin bych v nejhorším případě šel i ve dvou.
Raškovice okr. FM
minusak
26.06.2007 19:22:02
Ozvu se těsně před termínem, kdybyste byli jen dva. Ale rovnou říkám (nevím kolik má okruh), že bych šel maximálně tak 6*1hod (50–54km celkem). Ber to raději ode mne jen jako štěknutí do tmy. Mám z takových akcí zkušenost jen z cyklistiky a tam mi ten systém vyhovoval. (24hod ve dvou, sám jsem dal 408km)
Jitka W.
12.07.2007 12:44:54
Ahoj. Pokud by byl o mě zájem, do 3-členné štafety na 24h bych šla. To by mohl být pro mě dobrý začátek pro ultramaratony. Můžu jít tak po 1–2 hodinách, max kolem 6min./km. Zkušenost mám hodně letitou – kdysi jsem jela ve 3 24h na kolech – a docela v pohodě.
Praha
Štefan
12.07.2007 13:26:02
[quote=Jitka W.]Ahoj. Pokud by byl o mě zájem, do 3-členné štafety na 24h bych šla. To by mohl být pro mě dobrý začátek pro ultramaratony. Můžu jít tak po 1–2 hodinách, max kolem 6min./km. Zkušenost mám hodně letitou – kdysi jsem jela ve 3 24h na kolech – a docela v pohodě.[/quote] Ahoj, zájem je, pokud by ses chtěla přidat, tak bychom zatím byly dva, možná se přidá minusak, nebo ještě někdo jiný. Bylo by bezva přihlásit se do 20.7. je to o něco levnějši. Na střídáni se určitě domluvíme, mne osobně se původně zdálo vyhodnější běžet alespoň jeden úsek delší, tak tři hodiny, ale přizpůsobím se.
Předboj
MirO
12.07.2007 14:52:45
Ahoj Štefane, nasadil jsi mi brouka do hlavy. možná bych to s vámi skusil. Střídal bych ale aspoň přes den v hodinových intervalech a v noci po dvo hodinách. Ale je to věc domluvy. [quote=Štefan][quote=Jitka W.]Ahoj. Pokud by byl o mě zájem, do 3-členné štafety na 24h bych šla. To by mohl být pro mě dobrý začátek pro ultramaratony. Můžu jít tak po 1–2 hodinách, max kolem 6min./km. Zkušenost mám hodně letitou – kdysi jsem jela ve 3 24h na kolech – a docela v pohodě.[/quote] Ahoj, zájem je, pokud by ses chtěla přidat, tak bychom zatím byly dva, možná se přidá minusak, nebo ještě někdo jiný. Bylo by bezva přihlásit se do 20.7. je to o něco levnějši. Na střídáni se určitě domluvíme, mne osobně se původně zdálo vyhodnější běžet alespoň jeden úsek delší, tak tři hodiny, ale přizpůsobím se.[/quote]
Praha
Štefan
12.07.2007 15:20:06
[quote=MirO]Ahoj Štefane, nasadil jsi mi brouka do hlavy. možná bych to s vámi skusil. Střídal bych ale aspoň přes den v hodinových intervalech a v noci po dvo hodinách. Ale je to věc domluvy. [quote=Štefan][quote=Jitka W.]Ahoj. Pokud by byl o mě zájem, do 3-členné štafety na 24h bych šla. To by mohl být pro mě dobrý začátek pro ultramaratony. Můžu jít tak po 1–2 hodinách, max kolem 6min./km. Zkušenost mám hodně letitou – kdysi jsem jela ve 3 24h na kolech – a docela v pohodě.[/quote] Ahoj, zájem je, pokud by ses chtěla přidat, tak bychom zatím byly dva, možná se přidá minusak, nebo ještě někdo jiný. Bylo by bezva přihlásit se do 20.7. je to o něco levnějši. Na střídáni se určitě domluvíme, mne osobně se původně zdálo vyhodnější běžet alespoň jeden úsek delší, tak tři hodiny, ale přizpůsobím se.[/quote] [/quote] Ahoj Mirku, to by bylo super, Tebe jsem se bál oslovit, přeci si jen z výkonností někde jinde, než já. Tak jak to píšeš se mi to zdá vhodné, v noci bychom si v delších intervalech mohli zdřímnout. Takže pokud nám to Jitka W potvrdí, můžeme se přihlásit, přihlášky by tam měli být do 20.7., já ji tam zřejmě osobně zanesu v pondělí.
Jitka W.
12.07.2007 17:28:45
A já potvrzuji, i ty delší intervaly v noci můžou být. Zítra zas budu na mailu, pošlu podrobnosti k přihlášce. A díky za pěknou příležitost. JW
Předboj
MirO
13.07.2007 07:57:05
[quote=Jitka W.]A já potvrzuji, i ty delší intervaly v noci můžou být. Zítra zas budu na mailu, pošlu podrobnosti k přihlášce. A díky za pěknou příležitost. JW[/quote] Tak fajn, já začínám trénovat vytrvalost. Štefane tobě zavolám a domluvíme podrobnosti, na Jitku W nemám kontakt, ale snad se nějak domluvíte. S tou mou výkoností to nebude zas tak horké. Vůbec nevím co se mnou udělá tak dlouhý běh a hlavně ty přestávky mezi běhy. S ultra nemám žádné zkušenosti a s maratony to určitě nejde srovnat.
Praha
Štefan
13.07.2007 09:15:35
[quote=MirO][quote=Jitka W.]A já potvrzuji, i ty delší intervaly v noci můžou být. Zítra zas budu na mailu, pošlu podrobnosti k přihlášce. A díky za pěknou příležitost. JW[/quote] Tak fajn, já začínám trénovat vytrvalost. Štefane tobě zavolám a domluvíme podrobnosti, na Jitku W nemám kontakt, ale snad se nějak domluvíte. S tou mou výkoností to nebude zas tak horké. Vůbec nevím co se mnou udělá tak dlouhý běh a hlavně ty přestávky mezi běhy. S ultra nemám žádné zkušenosti a s maratony to určitě nejde srovnat.[/quote] Ahoj, volal jsem pořadateli, přihlášky můžeme poslat jednotlivě a připsat tam jména spoluběžců.
Jarka P
16.07.2007 15:30:11
Do té štafety bych šla taky.Z ultramaratonu jsem ale šla jen 6hodinovku 66,5km.Jsem schopna běžet kolem 5.45km.
Praha
Štefan
16.07.2007 16:42:33
[quote=Jitka W.]A já potvrzuji, i ty delší intervaly v noci můžou být. Zítra zas budu na mailu, pošlu podrobnosti k přihlášce. A díky za pěknou příležitost. JW[/quote] Ahoj, přihlášku jsem odevzdal, Mirek taky, takže předpokládám, že jsme kompltní.
Jitka W.
16.07.2007 17:53:26
[quote=JAROSLAVA pOKOROVÁ]Do té štafety bych šla taky.Z ultramaratonu
jsem ale šla jen 6hodinovku 66,5km.Jsem schopna běžet kolem 5.45km.[/quote]
HALOO – hledá se ještě jeden běžec do 3-členné štafety na 24 h. Je
tu někdo takový ??? Čekají na vás 2 šikovný holky z nejmladší
veteránské kategorie
Praha
Mount
16.07.2007 18:00:12
Dnes jsem se přihlásil a začínám trénovat. Poběžím sám, tak doufám, že mě odpočatí štafetáři psychicky podpoří :) Bude to má první běžecká 24h.
Sokolov
koyama
16.07.2007 21:19:02
[quote=Mount]Dnes jsem se přihlásil a začínám trénovat. Poběžím sám, tak doufám, že mě odpočatí štafetáři psychicky podpoří :) Bude to má první běžecká 24h.[/quote] Tak držíme všechny palce, který doma máme.
Brno
milan
16.07.2007 21:42:49
[quote=Mount]Dnes jsem se přihlásil a začínám trénovat. Poběžím sám, tak doufám, že mě odpočatí štafetáři psychicky podpoří :) Bude to má první běžecká 24h.[/quote] Mounte držím palečky a skláním se před Tvojí odvahou.
Praha
Štefan
17.07.2007 06:56:07
[quote=Mount]Dnes jsem se přihlásil a začínám trénovat. Poběžím sám, tak doufám, že mě odpočatí štafetáři psychicky podpoří :) Bude to má první běžecká 24h.[/quote] Ahoj Petře, to bych se divil, kdybys tam nebyl :). Ale samozřejmě Ti budu držet palce, a pokud toho budu schopny i fandit.
Praha
Mount
17.07.2007 12:51:05
koyama, milan, Štefan: Dík za přízeň, už se těším a aspoň mě teď něco nutí běhat. Naběháno mám minimum, zato chůzí jsem urazil už pár set kilometrů a o víkendu mě ještě čeká chodecko-lezecký 24h přechod Roháčů, Západních Tater a Červených vrchů. Nějaká příprava by tu byla, tak doufám, že budu v Kladně reprezentantům a dalším favoritům dýchat na záda.
Jitka W.
23.07.2007 07:39:26
To Bering a ostatní
Byla to právě Renča a Jarka, ke komu jsme hledali třetího. Aktuálně Jarka do toho nakonce nejde, tak spíš než hledáme tak
nabízíme 1 běžce na štafetu 24h – a to Renatku – telefon viz. zpráva Beringa.
A může to být i štafeta 2-členná.
Praha 9
Lubos M
30.07.2007 17:36:49
Ahoj, lze se přihlásit až na místě? Má někdo volné místo v autě z Prahy? Mám chuť to zkusit, 24hod.
Jitka W.
31.07.2007 08:48:27
Jedu z Prahy a mám určitě ještě místo v autě, možná i pro dva. V 9:00 vyrážím z jižňáku – kdo se chcete cestou naložit, dejte mi na mail vědět nejpozději zítra – tj. ve středu 1.8. ahoj
Praha
Štefan
06.08.2007 09:16:11
Ahoj, zatím stručně, máme to za sebou, vyhrali jsme, zúčastnily se jenom 3 štafety. Celkově jsme uběhli 252,721 km, Mirek 100 !!!!!, já 77,721, Jitka 75.
Raškovice okr. FM
minusak
06.08.2007 09:43:18
Gratuluji, vaše výkony jsou úžasné.
Liberec
Advid
06.08.2007 09:52:16
Ano ano, krásné výkony. Dan Orálek už se třese.
(to je vtip, ne ironie)
Brno
vl001
06.08.2007 11:27:35
Mapo, moc gratuluji, nádherný výsledek. Ultra ti prostě sedne. Zkus si zjistit, kdy je nějaké mistrovství světa či něco takového :)
Sokolov
koyama
06.08.2007 12:12:03
to mapo: A je to tady. Tak, jak jsem ti psal v mailu. Další reprezentantka. :) Moc s Dášou gratulujeme!
Brno
running-observer
06.08.2007 13:58:07
Gratuluji také. Pohled do výsledků na http://www.srichinmoyraces.org/…h_24h_Kladno říká vše. Traged team proniká prostě do pozic na bedně.
Praha 9
Lubos M
06.08.2007 15:10:21
mapo: gratuluju, super vykon!
Praha 4 Háje
Pavel K.
06.08.2007 16:56:23
Skvělé výkony. Gratuluji všem :)
Předboj
MirO
06.08.2007 20:35:42
Také posílám všem veliké gratulace. Holky běžely neskutečně dobře. Já jsem se snažil při svých bězích všechny aspoň povzbudit. Trošku jsem se styděl, že si jdu vždy po hodině odpočinout a všichni ostatní si to musí odběhat svých 24 nebo 48 hodin. Jsou to pro mne všechno neskutečné výkony, smekám ! Naše štafeta byla také výborná. Jitka začala mít okolo půlnoci problém s kolenem, ale kousla se a pokračovala dále a Štefana začali brát křeče do lýtek, ale po rozmasírování to také doběhal ! Moc Vám oběma děkuji za skvělou týmovou spolupráci, byli jste super ! V noci se mi vůbec nechtělo ze spacáku do toho chladu, ale pomyšlení že ostatní krouží po dráze mne vždy vyhnalo na trať. Ahoj Mirek.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.