Beh 24 h a 48 h, Kladno 3.8.
Brno
milan
06.08.2007 21:25:09
MirO:každý z Vás ,poděleno ideální třetinou naběhal přes 80 km.To je vzdálenost,která je např. pro mě více než týdenním objemem.Navíc to byly pro Vás intervaly. :)
Brno
milan
06.08.2007 21:30:35
Mapo: pro mě neuvěřitelný výkon a vítěství vůle.Neběháš rychle,.ale vytrvale.Nechceš někdy zkusit TMMTR ?
Hořovice
pavli
07.08.2007 07:37:19
Tak já taky připíšu pár slov. Byl to krásný zážitek, moc chválím
organizátory za prima atmosféru. Svůj výkon považuji za rozpačitý, přece
jenom jsem 5 hodin ležela a „klidnila žaludek“. Po deseti hodinách běhu
přestal žaludek přijímat i vodu (jídlo jsem nedokázala pozřít ani
předtím). No, vypadalo to tak, že jsem vždy upíjela po troškách vše, co
se dalo a zhruba po dvouhodinových intervalech šla veškerá polknutá voda
ven. Tak jsem si šla lehnout. Po zklidnění se situace opakovala: upíjím,
běhám a najednou konec – zase zvracím. Tak zase lehnout … Celkem pět
takovýchto sérií. Byl to boj. Ale jsem ráda, že jsem to dobojovala alespoň
takto. Do příště musím něco vymyslet Ale stálo to za to – těch
prožitých emocí je moc a ty nám už nikdo neveme.
Praha
Štefan
07.08.2007 09:23:29
[quote=milan]MirO:každý z Vás ,poděleno ideální třetinou naběhal přes 80 km.To je vzdálenost,která je např. pro mě více než týdenním objemem.Navíc to byly pro Vás intervaly. :)[/quote] Mirek uběhl 100 km., co se mně zdá přímo neskutečné, my s Jitkou zbytek asi na půl. já 77,721 a Jitka 75.
Praha
Štefan
07.08.2007 09:37:03
Byl to moc pěkný zážitek. Skvělá organizace, příjemné počasí i prostředí a super běžci. Mapo a Pavli běželi skvěle. Mapo byla jediná (kromě Míši a Dana) kterou jsem neviděl ani jednou chodit. Pořád běžela, někdy to vypadalo hodně urputně, ale běžela. Výkon Míši je neuvěřitelný, první půlku tempo držela, v druhé pak ještě trochu zrychlila. Parťáci v štafetě super, Mirka znám, už jsem s ním měl několik příjemných běžeckých zážitků, Jitka byla skvěla. Štafeta se mi moc líbila, za team se mi běželo určitě lépe, než kdybych běžel sám.
Praha
Štefan
07.08.2007 12:14:40
Mam ješte dva (snad) usměvné zážitky.
- důkaz mých orientačních schopností: v 6.kole jsem zabloudil, odbočil jsem dřív a musel jsem se pak asi po 100 m vrátit, prostě když se člověk snaží, dá se zabloudit kdekoli :)
- Energetický nápoj BIG SHOCK – vyzkousel jsem ho a ted vím, proč se tak jmenuje. Málem jsem nestihl dojít na toaletu..
Jitka W.
07.08.2007 12:54:21
Taky se přidávám ke gratulacím – výkony sólo běžců jsou
obdivuhodné. Až se mi to těžko chápe, jak to může někdo dokázat –
o to víc, když jsem to viděla na vlastní oči. A vidět takhle naživo
Míšu Dimitriadu – to je další zážitek! (to děvče snad muselo maminku
kopat už devět měsíců před narozením Prostě klobouk dolů –
před všemi těmi statečnými „zničenými“ šťastnými … A všem
ostatním vzkazuju – pokud si netroufáte běžet a jít v kuse 24 hodin,
postavte štafetu – i to je úžasný a určitě to zvládne každý, kdo za
sebou nějakej maraton má. Doufám, že nás příště bude víc.
zdk
10.08.2007 10:59:36
Zdravím všechny přátele běžce ultravytrvalce, kteří běželi na kladenském Sletišti 48 a 24 h. Sledoval jsem vás v noci na neděli (a malinko asistoval pořadatelům) a pak v závěrečné hodině závodu. Předvedli jste vynikající výkony, přijměte mou trochu opožděnou gratulaci. Viděl jsem, jak se trápíte, ale bojujete a chcete vydržet. Byl to velice silný a úžasný zážitek. Díky. zdk
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.