Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Churaňová s Čivrným si poradili s miřejovickým větrem nejlépe [článek]

Churaňová s Čivrným si poradili s miřejovickým větrem nejlépe [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

priman 02.08.2015 08:06:11

Za slunečného leč větrného počasí si v sobotu ve středočeských Miřejovicích podruhé za sebou doběhl pro vítězství Jiří Čivrný v čase 1:14:00 před Volodymyrem Trotsiukem 1:14:51 a Petrem Havelkou 1:16:34. Jako první žena proběhla cílem Radka Churaňová za 1:24:30 před Zuzkou Rusínovou, která dokončila za 1:25:23.
Odkaz na článek

Nelahozeves

Celkem 19576,14 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:05 (2016)
půlmaraton: 1:28:31 (2016)
maraton: 3:43:10 (2013)

filipoinzagi muž 04.08.2015 13:45:27

Závodu jsem se účastnil, potvrzuji příjemná atmosfére i díky panu Kantorkovi. Vtipné bylo, že přijel autem (které řídil) těsně před výstřelem. Stihl to tak tak :-) Ještě stihl udělat startovní výstřel a šlo se na to. Počasí za poslední dobu nejlepší co bylo. S časem se dost rychle oteplovalo ale pořád bobrý. Trasa rovinatá, trať běhám v tréninku, takže znám. Kamarád si udělal osobák na 1/2 maratonu, tak mám radost za něj. Já jsem měl letošní nejlepší čas ale pořád tomu něco chybí. Atommosféra po závodě taky super, hudba, dražba, vyhlašování, pivečko :-) Počkal jsem si na pivní půlmaraton, chvíli jsem přemýšlel, že se přidám ale už jsem měl v sobě 4 desítky, tak jsem to nechtěl přehánět :-) Někteří s tím měli velké problémy do sebe narvat 2 piva během závodu. Už se těším na další ročník.

Motto: Když něco děláš, tak to dělej pořádně a dej do toho všechno.
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.