Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Ve Skalné bylo veselo [článek]

Ve Skalné bylo veselo [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Pardubice

Celkem 2586 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:51:18 (2008)
půlmaraton: 1:57:52 (2008)
maraton: 4:34:01 (2008)

Tomas_Pce muž 14.04.2008 20:32:21

Jo Miloši byl to fajnový víkend, s fajn lidičkama, kteří si fakt „sedli“. A to že píšeš, že my zabloudilci jsme si to královsky užili tak to je teda FAKT! A věřím, že kdybychom si vzájemně napsali, že pojedeme tam a tam, tak se tam všichni sejdeme a to určitě mluvím i za Lenku a doufám, že to nebude dlouho trvat. A to, že dvě z nás už nechají pochybnosti (kolo) doma a příště opět vyběhnou je zásluhou také skvělé atmosféry tohoto víkendu. Esterka jistě trénuje na štafetu a Lenka se mě cestou domů zeptala jestli s ní poběžím lidový běh před Vinařským půlmaratonem. To jsou pokroky co? Hodně dalších takových víkendů, Miloši a Zdeňku díky!!!

avatar

Danča žena 15.04.2008 11:49:25

Taky chci poděkovat za super víkend a udělit tímto veřejnou pochvalu a poděkování Zdeňkovi, který, ač celou akci pečlivě připravil, nemohl si ji z pracovních důvodů s námi užít tak, jak by si byl zasloužil. Hotel byl příjemný, snídaně opulentní, jídlo v Chaloupce skvělé. Trasy a mapy byly asi přehledné, i když pro některé z nás (hrdě se hlásím ke skupince bloudilců) ne příliš použitelné (Německem jsme se totiž přebrodili úplně mimo mapu:-)). Pikantní bylo, že ani domorodec, kterého jsme odchytili na prvním lidském obydlí na české straně (poté, co jsme absolvovali běh německou dálnicí, několik ne vždy úplně vydařených přeskoků potoků, utrhli blatník na půjčeném – evidentně novém! – kole taháním téhož po pražcích a podobných dobrodružných zážitcích) nevěděl, kde je – resp. neuměl svou vesnici na mapě umístit:-). (No tak ona tam teda fakt nebyla, ale lehce nás znervózňovalo, že nějak nereagoval ani na názvy těch okolních, což v nás vzbuzovalo dojem, že musíme být někde v úplně jiném kraji!) Když pak vyřkl ortel, že z Plesné do Skalné je to 8 km a už máme běžet raději po silnici, málem nás kleplo. Největší sranda na tom byla ta, že vzhledem k tomu, že naše 10 km skupina měla být ve Skalné logicky dříve než ta 35 km, všechny klíče od pokojů (a tím i od aut) jsme měli u sebe my a tím pádem představa, že přivoláme pomoc od těch „běhavých“ definitivně padla a my tu druhou téměř desítku museli prostě absolvovat po svých:-). Zvládli jsme to, konec konců se nic jiného nedalo dělat:-). Všechny, co tam byli se mnou, tímto moc zdravím a děkuji za fantastickou atmosféru a ty, co se ještě neodvážili, chci povzbudit, aby přijeli někdy příště, fakt to za to stojí!

administrator 03.04.2010 13:32:26

Uplynulý víkend byl víkendem, kdy proběhlo soustředění ve Skalné. Zprvu jsem docela litoval, že se na ně přihlásilo tak málo lidí. Cestou zpět jsem si však uvědomil, že to bylo jedno z nejhezčích setkání, které jsem prožil za těch pět let, co je pořádám, ať už dříve s PIMem, tak nyní s behej.com.


Odkaz na článek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.