Mistrovství ČR v běhu do vrchu: Na Černé hoře se „žlutilo“ [článek]
idomansky 08.08.2010 00:46:42
Skutečně impozantním způsobem se prosadila pětice běžců moravského
velkoklubu AK Kroměříž na včerejším mistrovství republiky v běhu do
vrchu, které proběhlo na standardní silniční trati Janské Lázně –
Černá hora za dobré organizace TJ Maratonstav Úpice a velké účasti
230 běžců v hlavním závodě.
Odkaz
na článek
Dobřichov
honzaherda
09.08.2010 16:16:26
Za mě mohu říci, že na Černé hoře rychlost moc roli nehraje. Jedině úsek mezi 6 a 5km je vyloženě rychlý. Někomu snad připadal závěr jednoduchý? S osobákem 36:30 na desítku jsem tady udělal 40:46, předběhl jsem naopak pár lidí s mnohem lepšími časy na rovině než mám já. Na silniční trati se nechá předbíhat a konkurence se sejde lepší než kdyby byl mistrák třeba na Kraličáku. Nicméně proti terénu nejsem. V porovnání r. 09 a 10 byla letos konkurence větší.
ČTBK Iscarex Česká Třebová
klasta
09.08.2010 19:57:12
Byl jsem po dlouhé době na hladkém běhu a cítím rozpaky z organizace. Nepochopil jsem podle mého soudu dost nebezpečnou taškařici na startu, nedůstojné pak byly opakované kixy při vyhlašování výsledků. Velmi oceňuji a vážím si nasazení pořadatelů, je podle mě ale potřeba předem si říct, jakou akci pořádám – dělám pouťák, zvládnu všechny činnosti sám, pořádám MČR, svěřím některé činnosti profíkům…
Brno
Petr Kaňovský
15.08.2010 08:18:21
Zmatky na startu byly pro mě nepochopitelné a absolutně jsem tomu nerozuměl a smysl tomu nevidím ani teď. Stejně tak jsem nerozuměl ani tomu, proč časomíra na autu po doběhu ukazovala asi o 20 sekund vyšší čas než byla skutečnost. Jinak to ale byl fajn závod.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.