Pražský půlmaraton se blíží, ladím formu na 1:12 [článek]
dbartos 16.03.2011 09:04:11
Aniž bych to čekal, pěkné jarní počasí bez dešťových nebo dokonce
sněhových přeháněk dorazilo hned zkraje měsíce března. Asi odplata za
drsné prosincové podmínky, kdy jsem začínal svoji přípravu na Hervis
1/2Maraton Praha, odpovídám v duchu sám sobě.
Odkaz
na článek
Dobřichov
honzaherda
17.03.2011 19:40:52
Gratulace k času na Pečecké 10, ať vyjde do Prahy počasí! Těch 72minut jistě dáš. Myslím, že bys mohl zauvažovat i o mčr v běhu do vrchu (silnice Janské lázně), když trénuješ v kopcích a momentální rychlost by dávala velké naděje na umístění.
Postrizin
SlavoK
17.03.2011 20:05:08
Pekne ti to jde Dalibore, o tvem vysledku na pulmaratonu nepochybuji, jen at to dobre sadne. Nakonec jsem se taky nechal skladbou nekterych tvych treninku inspirovat a prineslo to docela zajimave spestreni. Doufam ze taky neco ze sveho pulmaratonskeho osobaku ztahnu.
Vsetín
Plyšák
17.03.2011 21:40:07
Blahopřeji k dobré formě a držím palce. Podle mě, pokud se proti tobě nepostaví počasí, nebo zranění, tak to dáš.
DaliborB
18.03.2011 08:48:44
Zdar chlapi – díky moc za povzbuzení. Za sebe jsem rád, že můj trénink může někoho inspirovat ke změně Vaší skladby – sám vím, že to není jednoduché, protože většina pokročilých běžců, mezi které patříte, má už své tréninky vyzkoušené a jedou po osvědčených kolejích. Jsem rád, že jsou články poměrně čtené – věřím, že se seriálem podařilo určitým způsobem zpestřit náročné zimní období a snad se Vám i líbily:) Když to vezmu za sebe, vždycky jsem prahnul co nejvíc vědět o tom, jak vypadá tréninkový život ostaních (lepších) běžců, tak třeba i z tohoto důvodu může být seriál zajímavý..
DaFeiFei
26.03.2011 22:16:03
Doufám, že forma i zdraví stále drží. Teplota o víkendu by měla být ok, tak jedině, aby nepršelo.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.