Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Bratislavský maraton pozlatí své krále

behej.com | 05.11.2015 | přečteno: 3005×

V Praze máme PIM Kings, v Bratislavě si zase svých věrných maratonců cení natolik, že jim startovní čísla vsadí do „zlaté“. Deset běžců a jedna běžkyně, kteří absolvovali všech dosavadních deset ročníků ČSOB Bratislava Marathonu, poběží napřesrok zdarma a se zlatou barvou na hrudi!

V histórii ČSOB Bratislava Marathon evidujú organizátori zatiaľ 10 bežcov a 1 bežkyňu, ktorí odbehli maratónsku vzdialenosť na všetkých 10 ročníkoch podujatia v rokoch 2006 až 2015. Okrem toho, že získajú na 11. ročník bezplatné štartovné, pripravili pre nich špeciálne maratónske číslo v zlatej farbe (vzor na snímke v prílohe), podľa ktorého bude už z diaľky jasné, že ide o najvernejších maratóncov na ČSOB Bratislava Marathon. Priamo na podujatí 3. apríla 2016 dostanú od organizátorov ešte aj samostatnú medailu ako pamiatku na absolvovanie 10 maratónov v Bratislave.

Pre tých, ktorí sa svoj desiaty maratón v Bratislave chystajú odbehnúť v roku 2016, organizačný tím s radosťou pripraví taktiež zlaté štartové číslo. Všetci, ktorí zatiaľ absolvovali 9 ročníkov a plánujú sa postaviť na štart maratónu aj v nedeľu 3. 4. 2016, by sa mali po zaregistrovaní skontaktovať do 14. 2. 2016 s Marcelom Mataninom na marcel@becool.sk. To im zaručí, že zlaté štartové číslo s menom budú mať pripravené už tento rok, medailu získajú v roku 2017 po absolvovaní 10 ročníkov.

Na to, aby niekto získal výnimočné číslo, však nemusí odbehnúť ČSOB Bratislava Marathon až desaťkrát. Pre tých, ktorí zvládli maratón aspoň na piatich ročníkoch, bude nachystané strieborné štartové číslo. Jedinou podmienkou pre získanie takéhoto výnimočného čísla je zaregistrovať sa do 14. 2. 2016 a poslať správu o svojej účasti na 11. ročníku ČSOB Bratislava Marathon na marcel@becool.sk.

„Aj týmto spôsobom si chceme uctiť a oceniť našich pravidelných účastníkov, ktorí sú nám dlhodobo verní a absolvujú kráľovskú disciplínu podujatia. U nás stále platí, že víťazom je každý,“ skonštatoval riaditeľ ČSOB Bratislava Marathon 2016 Jozef Pukalovič.

Abecedný zoznam tých, ktorí na všetkých 10 ročníkoch ČSOB Bratislava Marathon absolvovali kráľovskú vytrvaleckú trať:

  1. Ladislav Korpás
  2. David Nagy
  3. Jozef Oborný
  4. Adrián Oroš
  5. Roman Pafko
  6. Eva Seidlová
  7. Štefan Ševčík
  8. Alexander Simon
  9. Ondrej Szekely
  10. Milan Vago
  11. Jozef Zeleník

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 05.11.2015 19:33:24

V Praze máme PIM Kings, v Bratislavě si zase svých věrných maratonců cení natolik, že jim startovní čísla vsadí do „zlaté“. Deset běžců a jedna běžkyně, kteří absolvovali všech dosavadních deset ročníků ČSOB Bratislava Marathonu, poběží napřesrok zdarma a se zlatou barvou na hrudi!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.