Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ANKETA: Hlasování o běžecký obchod roku 2017 je ve finále, zapojte se!

ANKETA: Hlasování o běžecký obchod roku 2017 je ve finále, zapojte se!
foto: archív

behej.com | 27.03.2018 | přečteno: 15921×

Většina běžců má ten „svůj“ obchod kam zamíří, když cokoliv potřebuje. Někdo preferuje osobní přístup a hledá obchod, kam si můžete přijít jen tak popovídat. Jiný jde po ceně a vybírá si nejlevnější místo, další nedá dopustit na e-shopy. Pomozte nám vybrat ten, který je pro vás ten nej! Pět finalistů jste vybrali v semifinále, nyní si to rozdají mezi sebou. Hlasujte výhradně pomocí formuláře uvnitř článku.

Výběr běžeckého obchodu roku je dvoukolový. V prvním kole jsme sbírali hlasy fanoušků a pět obchodů s největím počtem platných hlasů postoupilo do finále. To je již neanonymní a hodnotí se podle jednotlivých kritériích. Dva vylosované hodnotitele odměníme ročním předplatným našeho časopisu Běhej. Vítězný obchod vyhlásíme v průběhu dubna, kdy rovněž přineseme rozhovor s jeho majitelem.

Výsledky semifinále:

Runsport 95 platných hlasů

Run4Fun 63

Sanasport 48

Trailpoint 46

Decathlon 25

HLASOVÁNÍ UKONČENO

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 15.03.2018 13:56:06

Většina běžců má ten „svůj“ obchod kam zamíří, když cokoliv potřebuje. Někdo preferuje osobní přístup a hledá obchod, kam si můžete přijít jen tak popovídat. Jiný jde po ceně a vybírá si nejlevnější místo, další nedá dopustit na e-shopy. Pomozte nám vybrat ten, který je pro vás ten nej! Sami jsme zvědavi, jestli se prodlouží vítězná šňůra pražského Trailpointu, nebo se objeví nová štika v obchodním rybníku.
Odkaz na článek

avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 19.03.2018 00:09:20

Prave jsem nakoupil (na jejich WWW obchode) nekolik paru bezeckych bot za sumarnich £ 116.20, chci hlasovat ;-), a Start Fitness (.uk) ve Vasem soupisu nevidim …

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.