Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běhej lesy Lednice se odkládá na červenec

Běhej lesy Lednice se odkládá na červenec
foto: Běhej lesy

Běhej lesy | 11.03.2021 | přečteno: 3529×

Sezony už jsme se nemohli dočkat. Vůně jara, lesa a závodní atmosféry je už ve vzduchu. Věř, že se těšíme stejně jako ty. Na úsměvy a euforii všech závodníků. Bohužel si všichni budeme ještě chvíli muset počkat. Běhej lesy Lednice jsme se rozhodli kvůli nejisté pandemické situaci přesunout na 10. července 2021.

Sezona tak bude v ideálním případě začínat závodem Běhej lesy Karlštejn 22. května 2021. Pokud by aktuální situace neumožňovala konání hromadných akcí ani v květnu, máme i pro tento závod náhradní termín.

Loni jsme to společně navzdory všemu zvládli – 8 závodů, 14 515 závodníků, nekonečno zážitků a sportovních výkonů. Pomocí systému startu ve vlnách, hygienických opatřeních, úsměvu na tváři a víře, že společně doběhneme od startu až do cíle posledního závodu v Boleticích. Stejnou víru máme i teď, letos posílenou navíc o zkušenosti z loňska.

Běžíš Lednici? Co to pro tebe znamená?

Všem přihlášeným závodníkům se registrace na Lednici automaticky přesouvá na nové datum 10.7.2021, není tedy nic potřeba dělat.

Pokud by ti datum nevyhovovalo, tak nabízíme možnost přehlásit závod na jiného účastníka, či se přihlásit na jiný závod v rámci seriálu. Všechny přeregistrace, ať už na jiný závod nebo na jiného účastníka, jsou zdarma.

Vše zvládneš svépomocí a online, návod najdeš pod tímto odkazem.

Pro balíčky závodů platí stejná pravidla jako pro jednotlivé závody – Závod Běhej lesy Lednice můžeš zdarma převést na jiný závod letošní sezony či jiného běžce.

Dárkové poukazy platí dle původních pravidel, tedy do data 14 dní před závodem nebo do naplnění kapacity. Pokud poukaz na původní termín vyprší, kontaktuj nás na info@behejlesy.cz a pošleme ti nový.

Pokud v něčem stále tápeš, obrať se na info@behejlesy.cz

Věříme tedy, že seriál odstartujeme v královském duchu – na Karlštejně 22. května. Pro jistotu máme ale náhradní termín i pro Karlštejn – 14. srpna 2021. V případě, že bude situace nadále nepříznivá a budeme nuceni termín posunout, budeme o tom s dostatečným předstihem informovat.

V Lednici vyběhneme až v červenci, to ale neznamená, že máš do té doby běhat jen do “lednice” a pověsit běžecké boty na hřebík. Naopak, využívej možnosti jít se vyvětrat a trénuj (zodpovědně) dál. Alespoň pár minut pohybu na čerstvém vzduchu denně totiž nejenže udržuje fyzičku, ale hlavně to posiluje imunitu a zlepšuje náladu. Kromě toho pro tebe i na duben chystáme jiné aktivity, kterými tě dostaneme do pohybu! Přidej se do našeho lesního STRAVA klubu Běhej lesy, kde pro tebe pravidelně organizujeme běžecké výzvy a sdílíme pořádnou dávku motivace.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behejlesy muž 11.03.2021 13:13:04

Sezony už jsme se nemohli dočkat. Vůně jara, lesa a závodní atmosféry je už ve vzduchu. Věř, že se těšíme stejně jako ty. Na úsměvy a euforii všech závodníků. Bohužel si všichni budeme ještě chvíli muset počkat. Běhej lesy Lednice jsme se rozhodli kvůli nejisté pandemické situaci přesunout na 10. července 2021.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.