Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Kam s rodinou? Mizuno Hruboskalský půlmaraton přidává dětské závody

Kam s rodinou? Mizuno Hruboskalský půlmaraton přidává dětské závody
foto: Prague Park Race

Prague Park Race | 20.03.2022 | přečteno: 2557×

Mizuno Hruboskalský půlmaraton slaví 5. ročník. Po dvou letech covidových opatření, kdy pořadatelé museli přesouvat jak termín závodu, tak i zázemí, se letos opět závod vrací do autokempu Sedmihorky, a to v tradičním jarním termínu 7. května 2022. Jsme rádi, že se opět vracíme do „starých“ kolejí s původní trasou závodu, říkají organizátoři pod hlavičkou Prague Park Race.

Stejně jako loni čekají závodníky dvě trasy vedoucí Hruboskalským skalním městem v Českém ráji. Půlmaratonská a i dvanáctikilo­metrová trasa nejprve zamíří k zámku Hrubá Skála, poté se delší trasa oddělí a zavede běžce k rybníku Věžák, přes Radeč a následně k hradu Valdštejn, kde se obě trasy opět spojí a pokračují spolu kolem rozhledny Hlavatice zpět k Valdštejnu a do cíle.

„Již šest sezón přinášíme běžcům nejen z Prahy a širšího okolí ty nejlepší tratě v kombinaci s atraktivním prostředím, které lze v rámci půlhodinové dostupnosti dodat. Hruboskalský půlmaraton tak byl odpovědí pro ty, kteří se v rámci série Prague Park Race rozběhali natolik, že volali po stejně atraktivních, nicméně běžecky náročnějších terénech,“ vysvětluje Roman Skalský, ředitel závodů.

„Loni přidaný závod Mizuno Labský půlmaraton je díky optimálním běžeckým terénům vhodný pro závodníky, kteří si chtějí zkusit svůj první půlmaraton nebo pokusit se o osobák na vyhlášených tratích.“

Letos oba půlmaratony tvoří tzv. Mizuno sérii půlmaratonů, na které se běžci mohou přihlásit za zvýhodněné startovné a z účastníků obou závodů se budou losovat hodnotné ceny od generálního partnera Mizuno.

7. 5 Mizuno Hruboskalský půlmaraton

17. 9. Mizuno Labský půlmaraton

Mimo hlavní tratě pořadatelé zařadili také dětské kategorie – lokace k tomu přímo vybízí. Pořadatelé se i nadále chtějí orientovat na organizaci závodů pro celou rodinu. „Kemp v Sedmihorkách je ideální pro víkendový pobyt s rodinou nebo přáteli, takže se tyto bonusové aktivity přímo nabízejí," doplňuje Skalský.

Počet startujících je omezen na 500 osob a online registrace je možná na stránkách http://hruboskalskypulmaraton.cz/…/registrace/ do 4. května. Zvýhodněná registrace končí ale 10. dubna.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PPRace muž 20.03.2022 16:09:49

Mizuno Hruboskalský půlmaraton slaví 5. ročník. Po dvou letech covidových opatření, kdy pořadatelé museli přesouvat jak termín závodu, tak i zázemí, se letos opět závod vrací do autokempu Sedmihorky, a to v tradičním jarním termínu 7. května 2022. Jsme rádi, že se opět vracíme do „starých“ kolejí s původní trasou závodu, říkají organizátoři pod hlavičkou Prague Park Race.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.