Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

BESEDA: S Petrou Kamínkovou a Pavlem Novákem v maratonském Expu

BESEDA: S Petrou Kamínkovou a Pavlem Novákem v maratonském Expu
foto: Martin Symon

behy.cz | 06.05.2009 | přečteno: 7300×

Petra Kamínková je vedoucí ženou letošních českých maratonských tabulek a Pavel Novák nejrychlejším českým maratoncem loňského roku. Znáte je z tratí běžeckých závodů, kde bojují o sekundy a umístění na stupních vítězů. Co ale dělají, když zrovna nezávodí? Jaké podmínky mají pro trénink? Trápí je zranění? Jak regenerují?

Odpovědi na tyto a mnohé další otázky uslyšíte, pokud navštívíte v rámci doprovodného programu maratonského Expa besedy, které pořádá behej.com. A možná si odnesete ještě pár rad k tomu, jak běžet nedělní maraton.

Petře Kamínkové můžete klást otázky v pátek 8. května v době mezi 18:30 – 19:00. Beseda se uskuteční v místě, kde se kromě doprovodného programu koná také pasta party.

 

Na stejném místě bude na otázky odpovídat v sobotu 9. května mezi 11:00 – 11:30 Pavel Novák. Toho po skončení sobotní besedy najdete na společném stánku Pumax/Moose a behej.com.

Za behej.com bude Petru Kamínkovou a Pavla Nováka zpovídat Petr Kostovič, prostor ale bude i pro vaše otázky. Můžete je připojit v komentáři k tomuto článku nebo je doručit redakci na e-mailovou adresu redakce@behej.com. Otázky přijímáme do pátečního poledne. V předmětu zprávy prosím uveďte slovo beseda a k němu přidejte jméno vytrvalce, jemuž chcete otázku položit. Pokud váš dotaz směřuje na oba vytrvalce, jméno neuvádějte. Nezapomeňte však připojit své jméno a příjmení a e-mailovou či poštovní adresu.

Na konci každé besedy totiž host vybere nejzajímavější otázku a jejího autora odměníme malým dárkem. Nejraději bychom je předávali přímo na místě. Proto určitě přijďte. Všichni jste srdečně zváni.


CO NAJDETE NA STÁNKU PUMAX/MOOSE – BEHEJ.COM?