Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

AKTUALIZOVÁNO: Konečné pořadí Poháru Behej.com

behej.com | 23.11.2006 | přečteno: 6849×

PŘIDÁNY STATISTIKY Z PRŮBĚHU POHÁRU

Je dobojováno. Slovák Miroslav Vanko (TJ Obal Servis Košice) těsně předstihl ex-krajana Róberta Štefka (AK Kroměříž) a na třetím místě skončil Ivan Čotov (Lubná) – všechno nejméně třicátníci! Mezi ženami můžeme gratulovat Janě Klimešové z USK Praha, která si s předstihem zajistila první příčku před Vendulou Trnkovou (SK Sportprestiž) a Lenkou Všetečkovou (AO Sokol České Budějovice).

Všech šest již bylo nebo bude kontaktováno k předání cen od sponzora Poháru, firmy Term CZ, která u nás distribuuje výrobky Mizuno. Los současně rozhodl o tom, kdo z dalších závodníků a závodnic obdrží stejnou odměnu: mezi ženami to je Jaroslava Pokorová (PIM RC Praha) a v mužích Jan Schöpf (Otrokovice). Oběma gratulujeme a s vámi všemi se těšíme na shledanou na startu některého ze závodů příštího ročníku Poháru Behej.com! 

TABULKY S KONEČNÝMI VÝSLEDKY JSOU ZDE

Střípky z průběhu poháru:

Započteny byly výsledky 1340 mužů s průměrným věkem 35 let a 605 žen s průměrem 30 let. 

Nejmladším účastníkem mezi muži byl 14letý Petr Kaminski (39.místo ve Frýdku Místku), „v čele“ veteránů naopak stál 83letý Zdeněk Barvíř, který se postavil na start Metro běhu v Praze.

V ženách upoutala druhým místem v Berouně teprve osmiletá Carmen Idris Beshirová, naopak nejstarší závodnicí byla Naďa Houštecká (76 let) startující na pražském adidas běhu.

Nejvíce startů v pohárovém seriálu si připsali Ladislav Dvořák (6 závodů) a čtveřice žen se čtyřmi starty: Jana Klimešová, Vendula Trnková, Karla Mališová a Pavla Suchanová.