Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Zima nás nezastaví! Výběr oblečení i bot je bohatý

Zima nás nezastaví! Výběr oblečení i bot je bohatý
foto: Martin Symon

Kamila Bulířová | 06.11.2011 | přečteno: 12141×

Ať už běháte z jakýchkoli důvodů, pěkné nové oblečení je vždy malou motivací. Pro chladné měsíce se můžeme vybavit různě barevnými bundami a kalhotami, z různých materiálů, v různé kvalitě a hlavně v různých cenových relacích. Jak ale říkával už baron Rothschild: „Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci.“

Myslím, že i v případě běžeckého vybavení je dobré si tuto slavnou větu připomenout. Kvalitní bunda nebo kalhoty, za které si trochu připlatíme, nejen dobře vypadají, ale hlavně jsou opravdu funkční, příjemné na tělo a mohou nám vydržet i deset nebo více let.

Většina dobrých výrobců nabízí lehounké běžecké bundy s vodoodpudivou úpravou. Stačí jen vybrat tu vaši oblíbenou značku. A nebo jen hlasovat v naší tradiční anketě.

Zboží pro fotoeditorial poskytly firmy Vavrys cz s. r. o. – dovozce značek Craft a Inov-8, Hervis Sport a móda s. r. o., prodejna The North Face v OC Arkády Pankrác a VF Czech s. r. o. – dovozce značky The North Face na český trh.

Modely byli úžasní běžci čtyřicátníci Alice Paruchová a Zdeněk Vencálek. Fotografoval Martin Symon.

1. Hvězdou mezi vločkami

Slušivou dámskou bundu pro mrazivé dny i kalhoty jsme si vybrali z kolekce pro běžecké lyžování. Dají se dobře využít i při běhu.

2. Kalhoty pro rychlejší regeneraci

Díky speciální technologii podporují tyto bezešvé kalhoty stabilitu svalů a krevní oběh pro snadnější a delší běh. Doplnit je můžete opět lehkou bundou třeba v tlumenějších barvách.

3. Nebezpečně dokonalá

Ať jsou trendy jakékoli, černá je prostě dobrá. Podporu regeneraci lýtek zajistí kompresní návleky.

4. Superlehká bunda

Když si nejste jistí počasím, sáhněte po bundě, kterou můžete kdykoli sbalit do minibalíčku a schovat třeba za kalhoty. Místo elasťáků mohou v zimním výběhu zastoupit volnější a odolnější kalhoty určené pro běžecké lyžování.

5. Kvalitní první i druhá vrstva

Chcete-li mít zaručen komfort při běhu, nebojte se investovat. Lehká a příjemná bunda zajistí, že vaše záda budou v suchu a přední část těla chráněná. Základem je kvalitní termotriko s dlouhým rukávem.

6. Úspornější varianta

Levnější triko a kalhoty je dobré doplnit alespoň kvalitní vestou.

7. Elastická větruodolná bunda

Bunda i kalhoty jsou pružné, dobře padnoucí na tělo a neomezují v pohybu. V deštivém počasí nebo chumelenici by však bylo nutné sáhnout ještě po 3. – voděodolné vrstvě.

8. Elitní běžec

Dopřejte si luxus nejnovějších technologií. Špičková bunda pro elitní běžce.

9. Chrání a je příjemná na tělo

Málokterá větrovka je vám příjemná přímo na tělo, když máte například triko s krátkým rukávem. Věřte, že tahle to dokáže.

Anketa

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

KamilaB žena 06.11.2011 22:28:58

Ať už běháte z jakýchkoli důvodů, pěkné nové oblečení je vždy malou motivací. Pro chladné měsíce se můžeme vybavit různě barevnými bundami a kalhotami, z různých materiálů, v různé kvalitě a hlavně v různých cenových relacích. Jak ale říkával už baron Rothschild: „Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci.“
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.